![]() |
Poprawiony system płatności
System płatności w Tibii został gruntownie zmieniony. Teraz można zamawiać Premmium Account również dla innych osób poprzez specjalny interface. Można go znaleźć w sekcji service na oficjalnej stronie.
Przykładowo, jeśli Twoi rodzice chcą Ci zrobić prezent na Święta, mogą przeczytać wszystko o cenach i sposobach płatności. Do tego celu nie będzie potrzebne nic więcej oprócz nicku postaci w grze. Dlatego też nie musisz już więcej podawać innym osobom numeru konta, jeśli będą chciały zapłacić za Twojego pacca. Pamiętaj, że operację tą musisz zatwierdzić. Można oczywiście zrezygnować z zamówionego pacca bez żadnych negatywnych konsekwencji. Więcej info: Online Payment Interface |
noi bardzo dobrze, juz powinni to dawno zrobic
|
No to CipSoft załatwił sprawę prezentów świątecznych... Teraz rodzice chcąc zrobić prezent swojemu dziecku, wejdą na stronę i tyle ;)
I mit o Świętym Mikołaju pozostaje niezmącony ;) ("Mamo, tato zobaczcie... Mikołaj kupuje mi pacca :) "). |
Super
Nareszcie to zrobili, poprostu super, jeszcze niech wprowadza platnosc sms i bedzie jeszcze lepiej :))
8o |
I uczucie: Podniecenie
I myśl : No to za***iscje Who cares? :/ |
wow jak czytalem poprostu krecilo m sie w oczach na serio. Chodzi o to ze wlasnie rodzice chca mi kupic pacca. Niestety nie znam dobrze angielskiego. Mysle ze za niedlugo pojawi sie wersja polska na forum :) czy mozecei mi strescic to mniej wiecej o co chodzi i jak sie to robi?
|
bardzo dobry sposób.... to już wiem co chcę na święta :evul: :crusader:
|
Naprawdę nie ma wielkiej filozofii. Wchodzisz tutaj i po kolei akceptujesz wszystko podając odpowiednie dane/zaznaczając odpowiednie pola. Nawet z podstawową znajomością angielskiego da się to łatwo szybko i przyjemnie zrobić
|
Dzieki. Mam jeszcze jedno pytanie jak za niego zaplacic :) to ze pozaznaczam to i owo to prosto ale kase jesli dobrze zrozumaielm z tibia.com dostarczam jakiejs firmie ShareIt. (10%) :P
|
Coś mi się wydaje, iż to będzie sprzyjać PACC za GP
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
eh a ja dalej nic nie wiem jak go sobie zalatwic :P niech ktos mi to wszystko wytlumaczy ktok po kroku plx :P
|
Cytuj:
Ale to w sumie dobra sprawa, dawno powinni to zrobic, choc ja na razie o PACCu nie mysle, bo gram dopiero miesiac w Tibie. Pozdro! Barnabhinio |
I to jest dowod na to ze CIPsoft tez mysla :D
GZ POMYSLU PLX |
Cytuj:
Topic: Wypas! Prezenty będzie łatwiej robić! |
A jak ja mam niby za tak kupionego pacca zaplacic... karta.. przelew czy co bo aj nei wiem zabardzo o co chodzi z ta opcja :P
|
Cytuj:
|
oj cos za pozno to zrobili bo ja mam juz bana od tygodnia za invalid paymant :(( ah ale jutro kupuje paccka ;)
|
Bardzo dobry pomysłowy pomysł;p<<niech zlikwidują blocked ip i Nawet update nie chce;p;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |