![]() |
Awanse!
Witam, kolejna porcja awansów już gotowa! Jak zawsze nadesłaliście do nas wiele ciekawych fotek z waszymi ciężko zapracowanymi awansami, szczególnie w poziomie doświadczenia jak i poziomie magicznym. Przejdźmy jednak do naszej galerii.
Zacznę od przedstawienia wytrwałych graczy, którzy długo trenowali by osiągnąć wysoki poziom magiczny. Rycerze, którzy osiągnęli 9mlvl to: [CHAR]Aural Dral[/CHAR], [CHAR]Chitichi[/CHAR], [CHAR]Eldo-Maxis[/CHAR],[CHAR]Rester[/CHAR], [CHAR]Yokeshi[/CHAR], a także [CHAR]Youen[/CHAR]. Kolej na paladynów z 25mlvl: [CHAR]Cellyx Master[/CHAR], [CHAR]Kruchyy[/CHAR]. 26mlvl zdobył [CHAR]Kosi From Hell[/CHAR], a imponujący 29mlvl osiągnął [CHAR]Darkseph[/CHAR]. Następnie, osoby które poza poziomem, cenią sobie także własne umiejętności. Jedną z takich osób jest znany już nam [CHAR]Wojtas The Smieciarz[/CHAR], który zdobywa kolejne poziomy umiejętności, a są to 109 poziom club fighting'u i 109 poziom shielding'u. [CHAR]Barthez the Traucer[/CHAR], także się nie lenił, ponieważ osiągnął 103 sword fighting. Na koniec już, zostały nam awanse w poziomie doświadczenia. Zacznijmy od bardzo wytrwałych graczy, którzy postanowili osiedlić się na stałe na wyspie nowych. Tak więc, [CHAR]Colin Fletcher[/CHAR] może być dumny z siebie, osiągając najpierw 70lvl, a niedługo po tym 75lvl na rookgaardzie. 70lvl'em może poszczycić się także [CHAR]Aqua pal[/CHAR], zaś 80lvl na rookgaardzie zdobył [CHAR]Wictor Mcklayer[/CHAR]. Na głównym kontynencie poziomem doświadczenia mogą się pochwalić: [CHAR]Agostino[/CHAR] - 230lvl, [CHAR]Aldruhn[/CHAR] - 230lvl, [CHAR]Ricko Amesh[/CHAR] - 230lvl, [CHAR]Juvin Nyddishi[/CHAR] - 250lvl, a także na końcu ale wcale nie ostatni [CHAR]Tomurka[/CHAR] ze swoim okrągłym 300lvl'em. Wszystkim, którzy nadesłali swoje screeny gratuluję! Przypominam, także że wymagania, które trzeba spełnić by znaleźć się na stronie znajdziecie w TYM temacie |
Tomurka już stracił/a swój level (Jul 10 2008, 08:44:06 CESTDied at Level 300 by a frost dragon).
|
Gratuluję wszystkim! Najbardziej Tomurce, dopinguję, żeby odzyskał level :D Pozdrowienia dla tych boskich graczy :)
|
Cytuj:
bo na candii jest "wojna" i przychodzi duzoooooo ludzi i blokaja sie na frostach.... |
@ Up:
Już zedytowałem :) |
No no, coraz to lepsze te awanse, ja tam jeszcze na rooku siedze bo mnie hackneli, mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie zalapie :( ale moze ;)
|
Koleś, kopiuj direct linki a nie te z którymi razem ze zdjęciem pojawia się sześć popupów.
|
Kolejny 300lvl ciekawe kiedy zobaczy sie ss z 400 lvlem ;s.
|
Sami knightci albo paladyni. Nudne.
|
Cytuj:
Najodpowiedniejszą formą będzie Tomurki stracili :) |
Gratulacje wszystkim. ;)
|
Gratulacje! Osiągnięcie tak wysokich poziomów na mainie tudzież na rooku to wybitne osiągnięcie, to samo tyczy się tak wysokich skilli, tylko pozazdrościć :brawa:
|
Cytuj:
Co do awansow, coraz wiecej knightow, pewnie niedlugo znow bedzie balansacja. |
Gratulacje ,z tym ze moim zdaniem inaczej powinno sie traktowac awanse na swiatach pvp a inaczej na noob-pvp-wiadomo dlaczego. Niech zaloza sobie osobny temat i tam sie miedzy soba podniecaja a nie mieszaja sie do prawdziwych graczy w tibie-pozdrawiam.
|
zdziwila mnie fotka restera.. to na fake wyglada.. po 1 ze nie ma na pasku "you adv.." dobra to przeboleje a po 2 to czemu ma spowolnienie kiedy caly czas wciska exure gran i go jeszcze kolo healuje..............................
Cytuj:
|
tibia.pl prowadzi politykę nie promującą boterów a tu proszę ci trzej z roka co 5 sekund na forum tibia.com są zgłaszani (Colin Fletcher using bot pliz gm go to he.Fast he is online)
O_o może i dobrze że już stroną fanowską nie jesteście (Ng rox?) |
Cytuj:
Chciałbym podziękować tibia.pl że pokazali aż dwa screeny Colina podczas jednej publikacji. :D To duże wynagrodzenie setek godzin spędzonych przed kompem ;) Boje sie tylko, że teraz nie będzie miał już żadnego życia poza Rookiem... ;] Co do pozostałych - jedno wielkie GZ ;) @up Znam go w rl i wiem czego (nie) używa do expienia... Jesli nie wiesz jak jest - stfu! Btw oni są tu pierwszy raz... |
Cytuj:
AHA to on jest knightem i ma exure gran ? PWND XDDDDD Przypatrz sie dokladnie ziomuś. |
A co to hosting na imageshack c(:, space na serwie się skończył : oo?
btw. fajne fotki, ale kiedy ujrzymy na nich jakiegoś druida albo czarodzieja >-; ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16. |