![]() |
Broń dla 22 lvl
Cześć jestem nowy na tym forum i chciałbym się zapytać :
Jaką najlepszą bronią może posługiwać się mag z 22 lvl? Chodzi o to że ja napierdzielam jakąś cienką różczką a koleś ode mnie o 10 lvl gorszy oczywiście też mag napierdziela cyclopa za jednym szczałem |
yyy... chyba chodzi o ots, lub jakąś starą tibie, gdzie z sd... bo to co gadasz to raczej niemożliwe, a broń to wand of draconia
|
Chyba że masz pac wtedy używasz exori flam czy innych :p
|
Na 22lvlu nie da sie zabic cyklopa 1 strzalem. Nawet gdyby jakis 12 knight mial skille 90/90 to i tak by tego nie dokonal. Moze ci sie przywidzialo lub cuś. W kazdym razie po updacie sa dostepne nowe rozdzki i to akurat na 22lvl. Moca nie sa lepsze ale ich zywiol jest duzo badziej przydatny.
|
mam 400 SD i nie mogę z niego korzystać dlaczego?
A kiedy będę mógł korzystać z Wand of Cosmic Energy? Bo na razie korzystam z Wand of Dragonbreath. |
@up
Ip otsa? Sd są od 45lv ;> |
Cytuj:
od 19lvl - Wand of Decay - obrażenia od śmierci od 22lvl - Wand of Draconia - obrażenia od ognia od 26lvl - Wand of Cosmic Energy - obrażenia od energi od 33lvl - Wand of Inferno - obrażenia od ognia od 37lvl - Wand of Starstorm - obrażenia od energi od 42lvl - Wand of Voodoo - obrażenia od śmierci To wszystkie różdżki jakie aktualnie może używać sorc. ;) |
dzięki:)B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |