![]() |
GKS vs. RUCH
Witam.
Odwieczna rywalizacja nie tylko tych obydwu drużyn , ale też i kibiców podzieliła niemiłosiernie mieszkańców Śląska. Czyli proste jak drut pytanie: Za kim idziesz ? Po wstawieniu odpowiedzi do sondy uzasadnij je komentarzem. Ja się przyznaje , że ide za RUCHem :) Pzdr. @down A ty skad sie tu wziąłeś ??????? Z Marsa ? Ja sie robie temat , którego nie było z czystej ciekawości a ty już masz jakieś fochy do mnie -,^ A o moje koleżeństwo sie nie martw i nie wtrącaj sie buraku(sory za wyrażenie) |
Żal mi Cię. Kolegów tak nie znajdziesz. Przykro mi. ;(
|
Imho nobody cares.
|
Cytuj:
Co do treści pytania, to co jakiś mecz będzie? a może ustawka? btw. To ślązacy tak kochają piłkę, że "niemiłosiernie się podzielili" na kibiców tych drużyn?;) |
@Xendiel
Jakbys przyszedł na te wszytskie burdy jakie sie dzieją na meczach GKS - RUCH to zmienisz zdanie xp |
GKS KATOWICE FTW!!!!!1111:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
ze jak, od kiedy jest rywalizacja miedzy tymi klubami ?? jest rywalizacja ruch chorzow i gornik zabrze zas sama gieksa ma sztame z gornikiem i przy okzaji jest wrogiem ruchu, ale nie glownym bo tym jest gornik
|
Nazywasz kogoś burakiem i w tym samym poście przepraszasz? W00t?
|
Temat: Wydarzenia Sportowe. Cześć!
|
kibicuje Stali Łańcut!!1
|
Bóbr Tłuszcz
|
KSGKS=pogromcy śmierRdzieli
Kiedyś kosa dziś układy na pedałow niema rady WIDZEW=RUCH Pozdro za niedługo bedziecie grali w nowej II lidze z gorolami |
a ja kibicóje błysk pioróna szczebżeszyn
:cup:oodesh w pohar:cup: @OT po co takie glupie tematy?niedlugo kazdy bedzie zakladal temat typu wisła - cracovia lks - widzew polonia - lega etc |
Cytuj:
Co do tematu, to idź się spytaj w temacie o wydarzeniach sportowych, gdyż taki na forum istnieje. |
@up
Jeżeli nie wywalisz mojego cytatu ze swojego podpisu to zobaczysz , że coś wymyślę o tobie i wlepie do swojego podpisu. Moze mam 14 lat , ale chyba oglądam tv i widzę to wszystko co się dzieje na stadionach........ I kurde skończ wypominać mój dystans do tych rzeczy. zaden człowiek nie jest idealny.......może mi pasi taki styl życia , co ja jestem twoja lalka , która słucha twych rozkazów ???? Taki jestem i sie nie zmienie...i koniec I powtarzam...wymazuj mój cytat |
Ja za nikim nie ide. Za to mam klucze.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |