![]() |
Kupuje PACC
za niedlugo kupuje pacc, i mam pare pytan:
1)ktore miasta odwiedzic(jak dojsc) 2)gdzie dobrze expic 20 palladynem(60/40) [jak dojsc] 3)jakie czary kupic(ile kosztuja) 4)gdzie sie kupuje promocje(jaki poprowadzic dialog) 5)jakie questy wykonac(linki do poradnikow) jak nie masz pacc to sie nie wypowiadaj z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
o masakra, ale jebucki leń z ciebie. Wszystkie odpowiedzi znajdziesz na forum i www.tibia.pl
|
A może troszkę wysiłku ? Wszystko jest na Forum, tylko wystarczy poświęcić trochę czasu i poczytać. :)
|
Cytuj:
2. Na potworkach 3. Wszystkie dostepne, kosztuja tyle ile pisze na kazdym fansicie 4. Jest to nie zmiernie trudne Najpierw idziesz do Królowej w Carlin, albo do jakiegos typa w Ank/Edron i piszesz promotion, yes !!!! Ja jak kupywalem to troche musialem się namęczyć, ale ty już nie musisz, dałem Ci spoila! 5. wiki.hunted.pl plax? A co jak nie mam pacc :( Tak, wiem masz pierwszego Pacca chcesz wszystkim zaszpanowac, ze ty masz, inni nie maja, pochwalic sie na forum itd. |
Cytuj:
2) Expij na poradnikach -,- 3)Popatrz w poradnikach, tam wszstko pisze(potrzebne czary) a ile kosztują to sobie znajdź na tibia.pl w dziale czary 4) promocje kupuje się w poradnikach...(no dobra, idziesz do króla w thais i hello king Promotion Yes fuck, bye) 5) Kurwa!!! Sam sobie znajdź linki do poradników!!! To max 5 minut szukania -,- No kur, wiem, że jestem głupim chu#^, że mu mówię, ale zaraz nas obrzuci mięsem i tyle z tego będzie http://forum.tibia.pl/showthread.php...poradnik+palla |
Wbij 70 dysta i dopiro potem kup pacc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |