![]() |
Namierzacz IP ????
http://hackme.pl/viewpage.html?page_id=18
Znalazłem tą stronkę i wpisałem moje IP....dane są idealne i zgadzają sie z prawdą. To znaczy że to koniec anonimowości na GG ??? Pzdr. |
chyba nie zupełnie. Jestem z pomorza a zlokalizowało mnie w Katowicach.
|
To byly czasy, ze w sieci sie bylo anonimowym?...
|
Miejscowość się zgadza, tyle to ja już od kilku lat mogłem sprawdzić przy pomocy bele którego whois z googla, więc nic nowego nie odkryłeś.
Co do anonimowości, jeżeli myślałeś że taka była/jest to jesteś w wielkim błędzie. |
@Thero
A co myślisz , ze my wszyscy wiemy kto z naszego forum gdzie mieszka ??? Daje Ci przykład: Ktoś piszę o jakiejś głupiej rzeczy na forum. Ja wdarzam sie z nim w kłótnię i on ma na mnie taką furię że mógłby mnie nie zabić ale coś innego mi zrobić ale co.....nic nie zrobi bo mnie nie znajdzie HAHAH i czuje sie spokojny Teraz rozumiesz ;>? |
Sprawdziłam ip swoje, jak i paru osób z hunted. Większość z nich, ku memu zdziwieniu, mieszka w Warszawie. Razem ze mną ; P.
@Mystlich A kto chciałby Ci coś zrobić tylko dlatego, że się z nim pokłóciłeś? Wbrew pozorom dość łatwo można się dowiedzieć, gdzie kto mieszka... |
Ja czegoś nie rozumiem - sugeruję, że w sieci nie jest się anonimowym, a ty mi, Mystlich wyskakujesz z jakimś głupim przykładem. W dodatku nie potwierdzającym niczego.
|
Do dupy ten program. Wykrył mnie w Warszawie. Mieszkam w Wawie to fakt.
Ale zupełnie na drugim końcu jej to znaczy po zachodniej stronie Wisły, a on pokazał że mieszkam na wschodniej. :baby: |
@Mystlich
Nie masz nawet pojęcia, jakie głupoty gadasz człowieku; ) Btw, troche się pomylił z miejscowością ;< |
miejscowosc poprawną wskazało, ale nie ta dzielnica xd
|
Żadna z takich stron, nie pokaże dokładnego miejsca pobytu posiadacza danego ip. Tylko najbliższego dostawce czy centrum, coś w tym stylu.
|
Ale ja wcale nie mieszkam w Warszawie. :(
|
Wskazało Łódź, ale inną dzielnicę :P
|
Znalazlo mnie na drugim koncu polski. Na bolka oko 200-300km od mojej miejscowosci.
|
Nie mieszkam w Bielsku kolo Słupska, ale w Lublinie w lubelskim. Jednym zdaniem: Ta strona jest beznadziejna.
|
Ale mojego wyniku nic nei przebije... Nie wiem w ch*ja jak to możliwe, ale pokazało mi, że jestem na oceanie. xDD
@Edit: Źle przepisałem ip... ;D Teraz jestem w Polsce, ale ja mieszkam w Płocku, a nie w Piastowie :O (Choć Piastów jest niedaleko Płocka). |
Mnie o dziwo wykrył w Norwegii, czyli dobrze. Gorzej było z miastem, bo wykryło je w całkowicie innym regione ;-|
I na nastepny raz, nie dawaj jakichś przykładów wyrwanych z dupy, bo i tak nimi nic nie udowodnisz, tym bardziej starym wyjadaczom z forum... |
Bo to leci po whois waszego dostawcy neta, i to jego najczęściej określa adres.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |