![]() |
Knight - ile skillować
Witam!
mam takie małe pytanko, do jakich skilli opłacalne jest skillowanie knightem? 80? może mniej? Wiem, że skille to "prywatna" sprawa każdego knighta, ale wiadomo, że grać 40 knightem z 50 skillem to porażka... więc chciałbym wiedzieć do jakich skilli powinienem dobić i mieć spokój... |
Do tak wysokich aż Ci się znudzi...
|
to mi pomogłe¶, problem w tym że ja już żygam(?) skillowaniem... dlatego chciałbym znać jakie¶ minimum, dzięki któremu będę mógł spokojnie expić na wyższych i niższych lvl'ach..
|
Próbuj, wbij 50 poexp, nie? Wbij 60..
|
Z tego co mówi± mi znajomi knighci - 80 i spokój.
Lecz ja się zgodze z koleg± o góry. Potestuj i zobacz na jakich Ci się przyjemniej skiluję. Lub wbij ten standart 70/70 , 75/75 . Pozdrawiam. |
@up
dzięki, o takie "cu¶" mi chodziło ;S postaram się wbić jako¶ te 80 skille, chociaż to jeszcze daleko ;) Temat można zamkn±ć |
No te 80 to tak do 80 lvla max starcz±, potem to już wstyd.
|
ja się zgodzę z X-Anylon,
70-tki to minimum, mój brat ma 78 i dalej jedzie z koksem ;) |
10lvl-35 *55
30lvl-65 *70 55lvl-70 *75 75lvl-75 *80 90lvl-80 *85 110lvl-85 *90 150lvl-100*105 *-jest to opcja dla wytrwałych lub dla ludzi którzy widz± w tej grze tylko skile,magic lvl,najlepsze eq i kase :> ! Gdy nabijemy 85 skile na 50lvlu to mamy spokój do 100lvla lub do końca :> Radze grać w tak : 1 dzień skila,2 dzień expa lub inna opcja-50% czasu każdego dnia <gdy gramy w tibie> wbijamy najpierw skill a potem cieszymy sie z expa! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |