![]() |
Heh
Ha ;). Ta wyspa dla nowych ...
http://images33.fotosik.pl/319/e1dc6a50fa5a8318.jpg Trochę się napracowałem, aby to zdobyć xD |
Zapomniałeś, że postać jest zawsze na środku ekranu... ;)
Edit: Nie zauważyłem, że przyciąłeś zdjęcie. Mój błąd. Pokaż filmik... |
Cytuj:
|
No, fajny tutorial ;D
przerzucałeś to tak z Rooka poszczególnymi etapami od końca? ;d |
Niby po co Wam filmik xd? Pokombinujcie sami jak to zrobić :)
Tak, potrzebne są : Jedna postać na rooku, druga postać tuż przy schodach z rooku (żeby mogła rzucać kwiatki itp), następna trochę wyżej, następna po drugiej stronie mostu i następna żeby poustawiać w domku - razem 4 chary ;) |
fajny pomysl na przeszkadzanie noobkom:D
|
Cytuj:
Mnie to się udało za pomocą tylko 2 postaci :P jednej na rooku, drugiej na schodkach :) Itemki w ten sposób przerzuciłem następnego dnia po upie xD Zdziwienie graczy widzących taki ekwipunek było ogromne B) |
Jest jakis cel tego tematu czy to tylko dla szpanu itemami? Jeseli tak to nie lepiej bylo wrzucic to do albumu zamiast zakladac nowy temat?
|
Nie szpan itemami tylko kwiatkami ;D
Co t0o eq to łatwo trudno z kwiatkami |
to na rooku mozna miec domek:confused:
|
@up nom mozna, ten jest troche maly ale mozna miec wiekszy ;)
@down przepraszam jasnie pana x.x |
@2Up:
Ty tylko udajesz, czy naprawdę jesteś taki tępy? To jest dom Zirelli, NPC z tutorialu. Na rookgaardzie nie można mieć własnego domku, tym bardziej bez PACC'a... A ty panie up nei wydurniaj się, tylko powiedz mu normalnie, że nie można mieć domków na rooku. <I nie wciskaj mi kitu, że to ironia, bo ten tekst już się robi nudny...> @Up: Daruj sobie te odzywki... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |