![]() |
Grafika ;p
Wie ktoś może czemu mam taką grafikę???? :http://img237.imageshack.us/my.php?image=smidekkp6.png (niewiem jak sie wkleja zdjecia)
;(;(;(;(;(;( |
Sterowniki do karty graficznej
|
Mi się tak po formacie stało a wiesz może z kąd można je sciągnąc????
|
Masz za słabego kompa.
|
Przed formatem była super grafa i zero lagów a teraz to nawet sie ruszyć nie umiem
|
Options - Graphics - Advanced - Zaznaczasz 'show light effects' i po problemie. Jezeli akurat to okienko masz zablokowane musisz sciagnac sterowniki do karty graficznej.
|
Jeżeli musisz ściągnąć sterowniki to na pulpicie naciskasz prawym myszki dajesz właściwości -> ustawienia i tam masz napisane jaką masz karte graficzną. W googlach wpisujesz np. Sterowniki do GeForce2 Mx 100/200 download i ściagasz instalujesz no i ... ;]
|
Nie umiem znaleść jaką mam karte graficzną da mi ktos wskazówki???
|
Klikasz PPM na ikonkę "Mój komputer" I "Właściwości". Powinno być:baby::baby::baby::baby::) jeśli nie ma to klikasz tak samo PPM na "Mój komputer" zakładka "Właściwości--->Sprzęt--->Menadżer urządzeń--->Karty graficzne" i masz:P PS: tylko nie baw się tam niczym, zrób jak ci napisałem :P
|
@up
Nic tam nie pisze napisz mi krok po kroku tam są tylko 2 zakladki :baby::baby: |
Jak nie wiesz jaka masz karte graficzna to sprawdz se np.w programie Everest,pozniej uzyj mocy google i znajdz se te stery i git
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym emotikon używa się pojedynczo, a nie pakietami. |
a może options>graphisc>advanced>direct5
|
@up
Tak mamX( a na 9.0 albo open gl zmienic nie umiem |
masz google.pl -,-, zrób tak jak ci mówili, sprawdź everestem jaki masz sprzęt, i w google poszukaj do niego sterowników..
|
Czemu nikt nie skorzystał z mej podpowiedzi chyba dobrze wytłumaczyłem..
|
@Cura
Jak nie wiesz jaką masz karte graf. to otwórz obudowe komputera i zobacz-.- Przecież już Ci kika osób powiedziało co masz zrobić! Edit:jak nie umiesz takiej prostej rzeczy zrobić to po co Ci komp? I nie masz przypadkiem płyty z karty g.?zwykle na niej(na płycie)są sterowniki. |
Cytuj:
|
sprobuj:
Start -> uruchom -> dxdiag -> Ekran i tu powinno pisac jesli nie pisze to sprobuj : Moj komputer -> wlasciwosci -> sprzet -> menadzer urzadzen |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |