![]() |
Shiver Arrow
Witam mam pytanko czy Shiver Arrow działa jak burst arrows czyli większe hity zależą od mlvl ;D czy jakoś tak nie znam sie bo pierwszy raz gram postacią magiczna ;/ a z ruszczki na 20lvl pk to jest kiepskie ;/ :baby:
|
burst arrows nie zadają obrażeń od m lvl tylko od skilla w distance.
taka sama zasada działa przy shiver arrows. Różnią sie tylko one sposobem zadawania tych obrażeń. Jesteś skazany na różdżki. |
Nie zadają obrażeń obszarowych, a o obrażeniach decyduje skill distansa (tak więc radze poskillować, bo jedna 5gp kosztuje, więc szkoda jest na waste). Podobnie jak Flaming, Earth i Flash Arrows ;)
@Edit up Byłeś szybszy ;) |
acha xd ;/;/a to mam przewalone ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/ ;D
|
Ruszczki?????
@down Rly? A dasz coś? |
K*** JAK MNIE WNERWIAJĄ TAKIE KOZACZKI JAK WY. POWTÓRZY MILIARD RAZY BŁĄD I CIESZY RYJA ZA EKRANEM :/ ZDARZA SIĘ , TEŻ NIE CHCIAŁBYŚ PISAĆ JAK JEŁOP , A MIMO TO MUSISZ MU SETKI RAZY WYPOMINAĆ! Żałosne ;/
Edit: I ofc "pro plajerzy z n-pvp" oh ye ;< @down : to zamiast spammować biednemu dziecku i wysyłać aluzje , których i tak nie zrozumie odpiszczie na problem po ludzku i tyle. Nie rozumiem takich idiotów , żywicie sie tym , co? :/ Ehh |
Cytuj:
@down Nawet wulgaryzmu poprawnie napisać nie umiesz ^^... Chyba muszę się przyzwyczaić. |
hu** mnie opchodzi to wszystko tylko chce wiedzieć czy mogę czy nie walić z shiver ^^ a nie wy z mojego tematu robicie jakiś inny
|
Cytuj:
Obrażenia z shiver arrows zależą od distance fighting , nie od mlvl'u :/ Omfg ile razy trzeba to samo powtarzać , idź na podwórko sie pobawić z kolegami :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:14. |