![]() |
Gdzie expic 54 ms ...
CZeść all... Jestem wkór*iony ...
Mam 54 ms z paccem i dzisiaj bylem z kumpelą na dl .. padłęm bo dostałem gfb i combo .. potem naczy przed chwilą expie se na dragach i 2 dragi i padłem... 2 dedy 1 dnia :D fajnie bardzo sie ciesze. Powiedzcie gdzie expic mam 48 mlvl z 50 ...;( |
Odpusc sobie dragony i dle, bo tam bez utamki nie wyrobisz, a z utamka jest spore waste no i tak naprawde bardzo malo expa. Jak chcesz blyskawiczny exp z blokerem i niskie ryzyko deada, to idz na tomby albo bonebeast island, z jakimis runami najlepiej. Solo mozesz probowac jakiegos tomba mumie, szablery itp.
|
@up
co ty gadasz?! ja swoim ~~35ms wyrabialem sie na 2dragach, bez wiekszych problemow to nie wiem jak on mogl pasc na 2;/ Ale skoro faktyczenie nie masz szczescia do dragow to idz na jakies tomby np tarapit tomb -3 powinienes tam kosic wszystko co jest, badz bb island powodzenia |
Polecam tomby za tp. Vampiry lejesz bez problemu. Exp w miarę dobry, a jak jeszcze coś lootniesz :D
|
Exp na dragonach na twoim levelu jest w pełni słuszny.. ewentualnie możesz iśc poexpic na banutę lub tak jak kolega Bercik napisał na toby gdzieś tak poziom -2 max. ;)
Jak bic dragi bez deda i żeby było w miarę korzystnie ? Po pierwsze nie używaj summonów ! Ani utamy. Poprostu stoisz na skos od dragona i lejesz z exori frigo (only). Ustaw sie ten czar na hotkey tak samo jak exure gran. Jeśli twoje życie zleci do yellow hp to używasz exury gran , ewentualnie bierzesz mana potion i bijesz dalej z e.frigo do oporu. Ważny jest tutaj mlvl....twoje hity z exori frigo muszą byc większe niż 95 wtedy szbciej pokonasz dragonuy bez waste spowodowane włanczaniem czaru Magic Shield. I tak na dragonach expisz do 50 levela a potem hydry/gs do 60 , pózniej dle Myślę że pomogłem Pozdr. |
very god!
|
@up
Gz @topic Tomby ank . Fajny Exp. Np. Ruin Tomb |
@3xUP
Hydry,GS na takim lvlu.. Chyba, że amsz dobry team. @Topic Aancienty,Tomby |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |