![]() |
Wojna na Aldorze?
Ktoś wie coś więcej na ten temat? Jak na razie hordy polaków gromadzą się przed domkiem szwedów w Thais 8o
Woow już teraz to z 40-50 ludu :P i wariują http://republika.pl/blog_mb_303279/4...jpg?1101925146 |
hehe
Czasem tak bywa że niektuzy wariuja np ja zamieniam sie prze utevo res ina w różne potworki dziś bym przez to zaliczy deda:P
Adraka tius 13 lev 16 mlev Nova- rulezzzzzz:) |
War?!?!?
Tak , wojna jest . Gdybyś przeczytała Forum Aldory na www.tibia.com to byś też to wiedziała... Mianowicie wojna jest miedzy BW a PG . W PG są takie znakomitości jak : Mevar . Masakrowiec , Seth-drone , Wilaggio , Dark Moodor , Adranaye Del'impro , Neka Darkdrow i wiele innych wspaniałych graczy .... Padło już około 13 + osób . Najwiekszą ilość fragów ma Mevar 3 a potem po 2 Fragi mają : Velocita la Viuda , Mordim Eldorath , Naonen , Seth-Drone .
|
Hahahahaha Czytac To
HAHAHAHAHA MASZ TASKERA DUPO HAHAHAHA nie legalne
|
lol?
Lol.. dupa to do swojej mamusi możesz mówić (biedne dziecko z niedorozwojem w wieku 15 lat :baby: )
Makolo - nie każdy zna eanglish na perfekt... więc sorry ;) |
Omg
Znakomitości?!
Dobre sobiexDDD Niemogą sobie z BW poradzić więc ich hackuja?xD Ta...znakomitości w świecie hakerskim;]. Czemu na BW mówisz "szwedzi"_._? A tasker roxi więc cicho tam...xDDD HAIL BLACK WIDOWS!! |
trzeba było sprawdzic tych 40-50 ludzi levele okolo 20 osob bylo z PPG a reszta z 40(kolega wtedy naliczyl z 60osob) to same n00by ubrane na rozowo, BW nie wyszlo z Guild House ze wzgledu na to ze te n00by by blokowaly droge. Pozatym poczekalismy do 22:00 i za***alismy se z 4 osoby !
Hail Black Widows! |
Hail BW ...wtf ?? nooB plx
Hail BW haha dobre najgorsze co może być to ludzie z BW i Ci co im pomagają ..... To nooby do potęgi ..Bardzo duzej.. Robia se pk teamy np po 5 sorckuw 10 lvl i tak pekuja bo sie boja walczyc inaczej...wczoraj mnie taki Team ubil " bo wojna " Mimo , że niebiore w niej udziału ...... Ale gdy już niebedą chodzić w TEAM dorwe kazdego z osobna a najsilniejszego z nich czyli 27 sorc wysle samemu na rooka..
|
Pewnie byles na rozowo ubrany i stales wczesniej pod GH czy cos pozatym to jest najlepsza strategia chodzic w grupie 10ludzi kazdy 12-30lv. i na raz spamowac sdkami za***alismy juz tak 63lv. Sorca, 55lv. Knighta i jeszcze innych pozatym ten 27lv. Ktorego chcesz zabic ma naprawde 83lv. wiec prosze bardzo!
Pozatymm to ja jestem Kend Vetinari wiec wyzywajcie plx? Hail Black Widows |
H** mnie kto wygra...teraz opłakuje odejscie mojego kumpla tzw. Bigosa :(
|
Cytuj:
Hehehehe... dołanczam sie do nich :P |
Moze bedziecie bic Lowlevelami ale ciekawe kogo. Nie bedziecie siedziec 24h na dobe i patrzec czy z pz wyszlismy ? ludzie padaja zabijamy ich lowlevelami bo oni nie uwazaja zamiast siedziec w pz i czekac na wojen to oni biegaja po tibi i temu padaja jak muchy ;p
|
glupoty glupoty glupoty make love not war :P
|
Znakomitości....weżcie...naprawde..; (....o ile ejszcze Sekatora można znakomitością nazwac to sie zgadzam...ale taki Masakrowiec,rotfl...;)...między innymi wziął oplate za pomoc w behe quescie...nie pomogl go zrobic koledze,a kolega był 15k w plecy;)...znakomitosc!...Dark Modoor...ROTFL...jeszcze za czsów lunary pamietma jak owa znakomitosc lurowała gaurdy w kopalniz gsami,zeby ktos tma padł;)...znakomitośc,rotfl;))))...Darkk'cut...omg. ..to juz wogole ZNAKOMITOSC!...poszedłem znim nawalać pkerów...zabilismy typa,loot:k-set,fs,w-helmet,d-shield....lacznie w tamtym okresie ok.50k na aldorze,ja chcialem tylko 8k,"wysle,wysle"...wyslal?zesr** sie; )...HLVL...a 8k jest prbolemem,albo 15k...to nie znakomitosc,to pazernosc;).A potem jak na demonach siedzielismy,to msg "moge z wami?"...blagam....Masakrowiec...jak była jedna już wojna,oczywiscie sam grac wystarczajaco nieumie,wiec oddał chara komus z lepszym PvP...znakomitosc...ja niemowie,moje pvp moze nie jest the best,ale to moje pvp...i jak gine to swoją postacią....znakomitosc....I tak szczeze po stronie BW są bardziej znakomite postacie chodźby ze Szwecji.Wiadomo w kazdej grupie znajdzie sie jakas cholota...
Seth-Drone...do niego wsumie nic niemam...Adrayen del'impro jak na taką znakomitość,niewiele ciekawych historii o nim slyszalem na Aldorze. Willagio...hmmm...nie wypowiadam sie,nie gadalem znim ani razu. Neka jest wporzadku.Doświadczony i pożądny gracz. @ Dzisiaj, 15:00 Telupeje Ta wiadomość została usunięta przez: MayGyver. Z jakiej racji?Co tam bylo napisane? @Ravek Powodzenia...mam nadzieje ze narąbiecie owe znakomitosci;( @Drehu A za mną to nie płaczesz?:p @reszta Jak chcecie rozwinąć temat,prosze bardzo;]...ja mam więcej przykładów na owe znakomitości,plxor;* |
Cytuj:
(czyż to nie piękne jak ginie lev +60?) :evul: |
Poll własnie wymienił powody dla których wole byc w Black Widows niz z Polakami na aldorze.
@Poll Jedna rzecz chyba Neka to nowy owner bo jakos nie widac jego doświadczenia juz 2 razy głupio wbiegł w tłum 20 osob z BW i padł po 5-20 sekundach ;p chyba ze to ten sam i mu odj***** po utracie eq ;p |
xD....może PvP nie jest jego mocną stroną?:P...wiem,że wiedze ma spor z tego co znim gadałem,jak tam grałem:).Albo nowy owner...tak samo było z Dimnarielem na Valori...;p...stary owner dobre pvp,nowy to porażka; P...
|
@Poll
Zapomnialem dodac; p Po wczorajszej rozmowie z Mevarem dowiedziałem sie ze na Masakrowcu w czasie wojny gra przewaznie Mevar. |
dzis bylem w thais na aldorce mevar i seth-drone zabijali ludzi pomoglem sethowi ( :] ) zuzylem na setha 0.5 bp uh no i przyszedl GM ktory pilnowal zeby nie zabijali przypadkowych ludzi (lub zeby zbanowac kolesi :evul: )
|
Ale szybko sie zmył... i większość ludzi nie zdołała z nim pogadać :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |