![]() |
Gdzie Moge Expic 67 Palkiem ?
mam 67 palka 80/60 skile i gdzie moge nim expic ja expie na piratach lub na najwiekzym respie barbarianow ?:):(
|
Można isc na crus helmet quest. Jeśli masz pacca polecam wyspę z gsami na goromie :)
|
GS Island, PoH, Tomby, Maupy
|
Nie Mam Qestu Na Gs :( a mozecie mi polecic jakeis dragi gdzie jest malo wiary ?:)
|
Nie ma takich dragów . . .
Osobiście palkiem na facc expiłem na Orc Fortess na poziomie questowym, a na pacc na GS Island i Helheim. |
Polecam PoH (gs , drag , dragon lord) albo orc fortece
|
Lepiej Expic Na Piratach Czy Barbarianach ?
|
Na piratach... A jak ci się znudzą to idź na barby~
|
Poh, tomby, barabariany ;p dragon lair [venore] wiem że koledzy na cyclopolis expili ale nie wiem czy się opłaca ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
FACC: 1.PoH <-polecam 2.Guardy (moze byc ta kopa crus helemt quest bo sa tam 4 gsy) 3.Venore Dragon Lair PACC: 1.Tomby 2.Nargor (piraty) 3.Ank/Edron D Lair 4.Malpy 5.Lizardy |
Na necro klawo jest.
|
up
No przepraszam bardzo ale jeżeli nie wiesz za wiele na temat expienia na Orc Fortess to proszę się nie wypowiadaj. Wiem co mówię z doświadczenia więc za przeproszeniem "nie pierdol". Jeżeli zabicie Orca Warlorda 67 palkiem jest wielkiem hardem to ja nie wiem co ty tutaj robisz. Expiłem na poziomie questowym z dużym powodzeniem na takim właśnie lvlu. Pozdrawiam, Croucher. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:45. |