![]() |
Pływanie na rooku
Widział już to ktoś :) ?
Mój pięcioletni brat postanowil pozwiedzac mapke xD Byc moze to plywanie jest powiązane ze zdobyciem SoFa... http://img411.imageshack.us/img411/4784/plywakqx9.jpg |
To może chodzenie też jest powiązane ze Spike Swordem, tak samo jak zabijanie szczurów czy kupowanie Life Fluidów?
|
gz odkryles zagadke tajemniczom zagadke spike sworda trzeba tam poplynonc!!! ale musisz uwazac na rekiny...poza tym nalezy Ci sie ban za sharowanie
|
Niestety nie jest to powiązane z karbowanym jak frytki mieczem :) Tam poprostu można se popływać :)
|
No nie ludzie nie dobijajcie mnie dziś;(
|
Ale dlaczego na tym forum, nie można poprostu odpowiedzieć i zamknąc temat? ;/
|
ty na serio myslales, ze nikt oprocz twojego 5 letniego brata nie widzial basenu ktory jest od pol roku? oO
w ogole zastanawiales sie nad tym co pisales? |
Chcial tylko zapytac bo nie wiedzial. A wy go 'jedziecie'. Jak macie dostawac spazmow dlatego ze ktos pyta o cos czego nie wie, to po ch*ja (!) odwiedzacie (to) forum
|
moze gdyby nie napisal "Byc moze to plywanie jest powiązane ze zdobyciem SoFa..." albo gdyby uzyl opcji SZUKAI!!!! uzytkownicy potraktowaliby go inaczej ;)
|
O_o znów atak spamujących dzieci neo , nie mają co robić, nudzi im się to robią sensacje z tego że w tibii da się pływać ŻAAAL
|
a co cie to obchodzi, jaki jest tytuł tego posta ?!
@Arlash> Mam dla ciebie pewną rymowankę:
I niestety, to forum schodzi na psy... Przez takich ludzi jak TY! |
A widziałeś nowy wygląd hatcheta? Czemu nie dasz ss'a ?
|
Cytuj:
Skoro tyle czasu nie grałeś i odkryłeś, że da się pływać - mogłeś popytać ludzi w samej grze, tudzież poszukać lub poczytać teasery. Ale nie - ty wolisz założyć nowy temat z czymś, o czym każdy wiedział na dwa miesiące przed POPRZEDNIM update. Dobra rada na przyszłość - to, że czegoś nie wiesz NIE oznacza, że to tajemnica, a to, że się dowiedziałeś NIE oznacza, że ją odkryłeś. Poza tym - boje ograniczają przecież zasięg "pływalności". O tym powinieneś wiedzieć. Przesyłam gest pozdrawiający. * Dark Alphadron wystawia w stronę autora cytowanego postu znak digitus infamis. |
@Up
Cytuj:
Nie mniej jednak google nie zawiódł i mój słownik poszerzył się o nowe wyrażenie ;P |
A W tibji mozna skakajc! ja skalam ze skzyni na ziemie i on tak skocyl i bylo fainie! ktos niech sproboje! o to herd korowe'! a tez plakalam obok rabbitow z cepkiem na glowie wyglondam jak otylia jemdzemdzak! @topic : next dziecko co ma 9 lat i sharuje acc z 5 letnim bratem...
|
@up
A przepraszam Cie bardzo, po Twojej durnej bardzo durnej wypowiedzi wnioskować, można że Ty masz tyle lat co on. Po co tu dalej spamujesz (wiem sam to robie) nic Twój post nie wniósł wszystko zostało wytłumaczone autorowi a Ty dalej dolewasz oliwy do ognia opanuj się proszę. |
Maacie jeszcze cos do powiedzenia ? Prosze o CLOSED ! :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |