![]() |
Muzyczka 60' 70' 80'
ihihih wiem że w sumie nie powinienem TUTAJ zakładać takiego tematu, bo większość młodzieży słucha piosenek typu: crazy frog czy supersonic speed itd~~
nio ale jest tu troszku osób starszych, no i nasuwa się pytanko: lubicie sobie czasem posłuchać starszej muzyki? nawet takiej która była trendy jeszcze za czasów szaleństw naszych ojców ;D? Ja to koHam <3 czasem posłuchać sobie Czerwonych Gitar czy Franka Kimono ;D a wy? polecicie coś fajnego na nudne pochmurne wakacyjne wieczory? ;) na koniec żebym nie wyszedł na jakiegoś starego prymitywa który słucha gówna i nie stracił w oczach 12-13 latków - słucham dobrej muzyki (nie powiem jakiej, zacznie się kłótnia na temat gustów :* ) pozdro :p |
Kocham muzyke wlasnie z tych lat ;)
Za duzo tytulow zeby wymienic wszystkie, ale to co mi sie teraz nasuwa na mysl: Sandra - Maria Magdalena, Everlasting Love, Midnight Man i inne ;) Muzyke ze wczesnych 90' tez lubie: Dr Alban - It's my life i wiele, wiele innych ;) |
"It's not unusual" Tom'a Jones'a, Black sabbath, Beatles, Led Zeppelin... <3
|
Madonna =DDD
|
Cytuj:
Cytuj:
Beatlesi też super, zarówno prawdziwi jak i polscy :D @up - ja tam nie lubić Madonna =CCC, hehe |
Black sabbath, Czerwone gitary = ]
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=J-YGThDOkgE :D @down - Rivers of Babylon \o\ \o/ /o/ |
Sexbomb Tomka :).
No i zapomniałem - BONEY M! |
haha, az normalnie przypomnieli mi sie Beach Boys ;D
Naprawde dobra byla ta muzyka lat 60-90 ;P The Doors jeszcze wymiata jak dla mnie :) |
Ha! Jeszcze dosyć niedawno miałem kawałki Elvisa, a ostatnio na mp3 wrzuciłem Louisa Armstronga. :P I to chyba tyle. :D
|
Cytuj:
|
Kocham muzykę z tamtych lat :D najbardziej zespoły Rockowe takie jak: Pink Floyd, Led Zeppelin, The Beatles, The Police, Marillion, Deep Purple, Dire Straits i wiele innych...:cup:
|
No oczywiscie, ze Black Sabbath - Paranoid ;>
GnR - Paradise City |
Paradise City jeszcze nie jest takie okropnie stare ;)
Ale polecam Free - All right now ! ekstra |
Pewnie, ja ostatnio dorwałem płytę "20 lat z MTV", niektóre kawałki naprawdę są porządne ^^ no i masa klasyków.
|
Macarena:D
Mr President - Coco Jambo:D Blue Lagoon - Break My Stride Venga Boys - Boom Boom Boom Lou Bega - Mambo No 5 Ville Vallo & Natalia Avelon - Summer Wine Ostatnia, wbrew pozorom jest młoda, ale w starszym stylu;) Ops, dodałem mimo wszystko bardziej nowoczesną, pomyliło mi się że jest również '90... jak wrócę dodam parę pasujących, teraz mi się śpieszy. |
Queen, Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Budgie, Pink Floyd, Scorpions, The Beach Boys..., ehh nadal z sentymentem wracam ;)
|
Cytuj:
|
Utwory Robert Milesa, a szczególnie trzy mi się podobają. Są to "Children", "Fable" i "Rain". No ale on, to już koniec lat 90 xD
|
ojj,mam jakiś sentyment do muzyki tamtego wieku ...
Guns & Roses The Rubettes Scorpions i wiele innych , http://www.youtube.com/watch?v=XyIMi3uTpBQ to jest muzyka ^^ eidt ;p http://www.youtube.com/watch?v=hZ6kdPIt-ds&feature=related |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:51. |