![]() |
1 ban = delete? 2 ban = delete?
Witam! Chciałbym zapytać, po ilu banach następuje kasacja konta.
Ok. 2 miesięcy temu, dostałem bana na tydzień za wyzywanie, czy przy drugim banie dostane delete? Proszę opisać, z góry dziękuję. |
1 w temacie ;]
1 ban=7 dni 2 ban=30 dni 3 ban =Delete ze miales bana znika po 6 miesiacach bez Wpisu w Criminal records i po 6 miesiacach to samo sie robi ;] |
Po 3 banach delet
Po 1 banie musisz czekac 6 miesiecy na criminal record. |
Z tego co mi wiadomo, delete dostaje się po 2 banach. Czyli 3 to delete.
|
Cytuj:
i nie kopiowac co napisalem |
Nieprawda. Delete dostaje się po banie, który zawierał "final warning". Czasem może być to już pierwszy ban (zazwyczaj w przypadku botowania lub sharingu), czasem drugi. W wyjątkowych przypadkach konto może zostać skasowane już przy pierwszym przewinieniu (np. podszywanie się pod pracownika CipSoftu).
Oczywiście wszystko to obowiązuje przy założeniu, że nie minęło ponad 6 miesięcy i criminal records nie zostały jeszcze wyczyszczone. Edit: również nieprawdziwa jest plotka jakoby pierwszy ban zawsze trwał 7 dni - w rzeczywistości zależy to od przewinienia. |
racja /\ ja dostalem po 1 razie final warning8o bocilem:baby: racja tez ze dlugosc zalezy od przewinienia. za bocenie dostalem 30 dni, a za napisanie na Game chacie "zal*pl" dosatalem 7 dni. to bylo na 2 innych charach
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |