![]() |
Demon Quest Solo.
|
Chyba najlepszy filmik jaki w zyciu widzialem 8o
Gratz for Mediota :evul: A tak na marginesie nie wiecie moze z kad on ma demon legsy??:cyclops: |
Powiem tylko tyle - GENIALNE !
A skąd ma Demon Legsy to chyba tylko on wie =) |
Nice
Niezly filmik
|
Wypas filmik dawno takiego nie oglądałem:D:D Gratz dla Medioty:P
|
Cytuj:
|
Jedno słowo: Z.A.J.E.B.I.S.T.Y
Ps. O ile mnie pamięć nie myli Demon Legs dostawała jedna osoba na serwie przed grudniowym update za wykonanie jakiegoś zadania od GM'a. @SHIZ Ja to chciałem powiedzieć :P |
Hmm abrdzo fajny filmik =] Najs loot ^^
|
Spoko filmik.A i ten koles jest prze***any 96 dista 42 sworda i 70 shielda.:p
|
filmik jest za...za...za...za...za...za...za...za...za***isty 8o
|
Wow, niesamowite o qrde o ja cie
|
nic sie nie zmieniło ;d jak coś fajnego na forum, to w 90% przypadkach
jest to stuff z tibiade ;| |
filmik moze i jest dobry,fakt....ale zebyscie wiedzieli jaki z tego Medioty dran.... przez niego caly serv musial skonczyc z gra....nie zachwycajcie sie nim! X(
|
Cytuj:
A tak wogole to nigdy nie slyszalem zeby caly serv przestal grac z powodu DT. Omg ............... |
wow
zarąbisty filmik !! zebym mial oceniac dał bym temu filmikowi 11/10. F.U.L.L...W.Y.P.A.S.
|
tylko nooby sądzą ze dt to idioci bo tak naprawde oni są mili ;) diego to moj protector
|
??
czy mnie pamięć nie myli to włąśnie on legendarny Mediota Del'Toro posiada Soft bottsy ?? czy to prawda i ponoć nie hcciał on powiedzieć co jest w perezenciku na Qestcie z 6 demonkami ,ktrego sam wzioł .A tak poozatym to super filmmmm
|
Omg!!!!!!!
Świetny filmik dawno takiego niewidzialem. WIELKIE GRATZ :) |
wow, co za film1!! jestem pełen podziwu dla Me~Del`Toro
|
napisalem to z nerwów 2 razy!Mialem na Isarze 40 master sorca i DT tak pekuej na tym swiecie ze nei da sie grac! i wiem zo mówie,a z reszta co ludzie nie grający na Isarze mogą wiedziec o DT O.o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |