![]() |
Na czym expic druidem?
prosze o pomoc, nie wiem na czym expic kolo thais i ab... a wogole to prosze o screeny miejsc z potworami.
|
Koło Ab to trolle a koło thais może też trolle? Mogłbyś podać chociaż lvl i mlvl swojego druida.
|
bez profesji
Cytuj:
|
na ratach:p:p:p:p
|
Chyba mały kolego dział pomyliłeś ;)
Screenów nie musze podawać, poniważ wystarzy troche chęci w szukaniu. Pozatym polecam http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=96268 ;) |
Idź na Fibulę i po kłopocie. Siedź tam do 20 n-tego lvl'u, a potem to się zobaczy xD
|
od 8-16 na rotwormach i carrior wormach kolo thais.
od 16-20 Cyclopy kolo thais od 20-25 Ghoule kolo thais a dalej to se rob co chcesz. Gdybys mial pallka to bym CI mogl lvl do lvl napisac gdzie bezpiecznie expic i gdzie skillowac |
FiBuLa
only do 19 levela potem kopalnie albo cyce na 26 cyce albo kopalnie na 33 cyce albo kopalnie albo smoki |
Ja osobiscie na jego miejscu bym nie szedl na fibule, gdyz iz poniewaz jest tam zbyt duzo PK, i koles ma za malo many zeby expil na rotwormach. Kolo ab proponuje do 8lvl gobliny pomiedzy ab i kazo (przy okazji kasa z kamieni wleci), a potem kopalnie dwarfow. I mysle ze przez dlugi czas nie musisz sie stamtad ruszac, gdyz iz poniewaz spokojnie mozesz tam siedziec do 50+lvl i nie zalowac tego.
|
Za malo manny? To co omfg buahahhhahahaha n/c... A co na gobach Ci sie manna nie zuzywa?:D omg
|
Zal, ile gobliow jest pomiedzy ab i kazo, a ile rotow na fibuli. i Porownaj sobie ilosc hp rotworma i goblina. Ty moze szalejesz swoim 15lvl i ci takie szczegoly nie robia roznicy ale on ma 30many :|
|
Ale raczej lepiej zabrac mieso ze soba i isc na roty niz na goby z ktorych jest malo expa. Wiecej cierpliwosci trzeba a nie odrazu isc na latwizne, nie na tym tibia polega.
|
boshe mówicie że mało many - zrobiłem ze druida na antice i polazłem najpierw na fermor hills a potem na fibule - na fermor hills wbilem 9 level przylaz pk i mnie zabił - a na fibule? 0 pk ludzie nie bija mi rotow jest ogólnie spoxik chociaz może to przez prot najstarszych gildii... w każdym razie wbilem 12 level w 2h i jest zajebiaszczo
|
Zły dział ZNACZKI ZNACZKI ZNACZKI ZNACZKI
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tylko ze bije po 205 max a 3 pujdziesz na solidry nawet na cyklopy loot dobry i bijesz 43 max
|
@up
Idź poszukaj słownika...:) |
Cytuj:
|
CO za idiota! Po kiego grzyba zakladasz drugi temat z glupim pytaniem. Opcja szukaj nie gryzie a takich tematow jest mnostwo w przyklejonych poradnikach.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |