![]() |
Problem z EQ dla palladina.
Witam!
Mam 21 palladina ze skillami 60/41 i mam dylemat co do eq. Wybrać P-SETa + BOSZKI + BEHO SHIELD czy G ARMOR, K LEGSY, C HELMET, C SHIELD i zwykłe bootsy? Nie wiem czy stawiać na defa czy na szybkość co potrzebne jest u palladina. Proszę o rozważne posty! PS. Jeśli to zły dział proszę o przeniesienie. |
B robe plate legi crown helm bohy i lekki shield. Starczy Ci na bardzo bardzo długo ;p
|
A może zamiast butów szybkości kup sobie niebieską szatę, niebieskie spodnie, królewski hełm oraz jeśli zostanie pieniędzy tarczę meduzy ewentualnie smoczą? Zaoszczędzisz udźwig, a obronę też będziesz mieć niezłą.
|
Ja moim palem nosze b robe, b legs, Pirate boots, vamp shield, p ammy, crown helmet i jest ok ;);)
Polecam szybszą wersje (z BoHami) Na przyszłość polecam poradniki dla Palladynów |
No dobra, ale co byście wybrali? P-SETa + BOSZKI + BEHO SHIELD czy G ARMOR, K LEGSY, C HELMET, C SHIELD i zwykłe bootsy?
|
Cytuj:
|
Quatro_Divine, to pierwszy człowiek który umie czytać :)
Ci z mózgiem chyba się skapną czemu. Prosiłbym jeszcze innych userów i odpowiedź na moje pytanie. |
rowniez wybralam bym pierwsza wersje poniewaz druga jest zbyt ciezka dla paladyna :)
|
wersja z bohami zdecydowanie a gdy nazbierasz pieniedzy wymien na blue seta
|
Cytuj:
Jeśli masz boszki i przeciętne dosyć eq to starczy na długo. Potem na 60+ lvl uzbierasz tak dużo kasy jeśli będziesz dobrze expić, że dsm to będzie norma ; ) |
lol i po co ci takieciezkie eq nie lepiej zamiast g arma b robe albo mamuth fur cape a zamiast beho shielda dragonke?? za te 100capa co zaoszczedzisz wezmiesz 5spearow ktore pomoga w expieniu np na cyckach
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |