![]() |
Ciekawy sposób na wykonanie Inquisition Quest'u na serwerze Harmonia.
http://tibiacam.tv/get.php?h=f33c0b0...3fa98c2832550b Najlepiej przewinąć do 22 minuty komendą fft 0:22 |
pomysł dobry ale wykonanie takie se, bo zapomnieli o tej bramce na samym dole i stamtad ciagle cos przylazilo i rozwalalo parcele :P
|
okej może mi ktoś wyjśnić dlaczego aż tak długo się stoi przy tym mwallu?
|
Cytuj:
pall ma chyba najgorsze nagrody :P po co komus kusza jak sie lata z assasin starami ~~ albo armor co daje 3 skille pro evul.. |
@up
Hmm a może właśnie po to żeby mieć 3 skilla więcej ?? |
gość z topki po nałożeniu takiego armora ma 120 skilla, licząc, że jest paladynem i nie musi niczego brać na klate, a jego pierwszorzędnym atrybutem jest walka na odległość to uważam, że to nie jest głupie noszenia takiego armora[;
|
A kto ma tyle? ;s
|
1 Bravo Hugo Calmera 117 221
2 Baltazar Nova 116 205 3 Angel of Distans Secura 115 314 Nick - world - skill - lvl. Pallek ma fajne nagrody, i nie ma co mówić na ten temat. A pomysł z parcelami ciekawy;o |
Według mnie to pall ma bardzo fajne nagrody, bo wiem ile to jest 3 skilli+ ale osobiście wezmę chyba Royal Crossbow bo tamten armor ma straszny wygląd (demon armor ładniejszy :P).
A co do filmiku to dalej nie rozumiem co dawały te parcele skoro wszystkie potwory i tak je przesuwały lub niszczyły:confused: Pozdro:D! |
No niby fajnie ze 120 skilla ma ten koles ale na takim lvl i takim discie odczuje roznice? przeciez po 90 dista juz hity sa bardzo wysokie. Mysle ze ten armor nie jest az taki dobry ;) Lepiej demon armor lub MPA ale ot zalezy co kto lubi =]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down ja w to nie gram już kilkanaście miesięcy ale powiem Ci jedno, nie mogę już czytać takich głupot jakie wypisujecie, a co mieli tam dać? może cukierki na wystrój domków, a może crossbow range 20 albo albo 100 x amulet of life, albo najlepiej armor który odejmuje 50 skill obrony, a dodaje 30 distance? Tak samo z faccami - zawsze będą płakać, to już się robi nudne......... |
O co sie kurwa rzucasz? Nie napisalem ze ten armor jest zly... Wyjdz na dwor bo ci do glowy uderza te granie.
|
ARMOR + STARY = :cup:
@P.R.O.S.T.O. PARCELE DAWAŁY TO ZE NIERESPIL SIE TAM ZADEN DEMON :) |
Cytuj:
Pozdro:D! |
Po obejrzeniu tego filmiku aż sie dziwie, że nikt nie pojechał tego co nagrywał film od nooba etc. Mało, że szedł najbardziej z tyłu i schodził na dół jak widział 3 potwory to do tego puścił m walle w pewnym momencie tak, że kilka osób nie mogło bić bossa. Troche dziwne jest dla mnie takie zachowanie ;o
|
ty byś biegł na pierwszego tam majac 122 rp ?
Pozdro |
Cytuj:
@Edit Jeżeli on nie jest noobem to i tak jest najbardziej noobowaty z tego teamu. Pozdro Too |
Zobaczymy kiedy ty zrobisz tego questa
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |