![]() |
Puk, puk, czy jest GM!?
Właśnie zareportowałem cavebottera, bo przez niego nie można expić! X(Czekam 10 minut na odpowiedź GMa i nic. Czy jest może jakiś inny sposób, aby odpowiedział za swoje zachowanie!? X(
@Edit: To z forum dobry pomysł ;P Ale najpierw muszę ściągnąć translatora, bo za dobrze angielskiego nie umiem xD Już dawno bym go ubił, ale Luminera jest non-pvp :( |
Napisać na forum Tibia.com lub... wziąć sprawy w swoje ręce i ubić bottera.
|
translatora?? Bhuhauhauha, przetłumaczy ci tak tekst, ze nikt na forum nie zrozumie. Lepiej wklej tutaj ten tekst i może ktoś się nad tobą ulituje i go przetłumaczy
|
Cytuj:
|
znam ten ból, ja około 3 miesięcy musiałem czekać na teleport do miasta,
bo po przed ostatnim uploadzie, znalazłem sie na foldzie otoczony górami, nawet senior tutor sie dziwił, gm raczej nie odpowiada, bierze wypłatę i śpi przed monitorem B) |
Cytuj:
@topic Nic więc dziwnego, że niełatwo jest znaleźć GM'a. Jest ich po prostu za mało. Ty czekałeś 10 minut, niektórzy czekają całymi dniami. Napisz posta na Gamemaster forum na tibia.com, może ktoś go przeczyta. I nie używaj translatora, jeśli chcesz, przetłumaczę Ci to co chcesz napisać. |
Ojej aż 10 minut czekałeś? Biedactwo ty moje :/. Masz szczęście , że ci jaja nie posiwiały przez taką kupę czasu. Pomyśl sobie ile ludzi takich jak ty pisze do GM'a raporty w ciągu minuty. Większośc z nich to i tak sa wypowiedzi w stylu : Giv mi itans plx im no nooob. Albo Amagad gm hlep me dis moderfucckar stoled my pleyt ermour 11!!11! Ja czekałem raz tylko 5 minut. GM odpisal : I saw that, thanks. Nie myśl sobie ze on jest gmem tylko dlatego , że kumplom może się pochwalic. Oni też mają ciężką robotę. Dam ci radę - Napisz raport, zmień expowisko. Gdy gm ci odpisze pogadaj z nim i zaprowadz go do bottera. Pewnie da mu bana czy coś.:P PZDR& POĆWICZ
|
kazdy gm z kazdego swiata powinien miec swój telefon z numerem doladowywany przez cipsoft puszczasz sygnala a on odzwania xD
|
Cytuj:
|
Tak żaden nie jest doskonały -,-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |