![]() |
Tom i Zirella...
Witam wszytkich.
Ostatnio, szukając "questów" (Pisząc do NPC's różne wyrazy xd), natrafiłem na to: Rozmawiam z Cipfriedem o NPC z wyspy nowych: 16:29 Cipfried: Hello, xxx! I will heal you if you are badly injured or poisoned. Feel free to ask me for help or general hints. 16:29 XXX[2]: cockroach 16:29 XXX [2]: santiago 16:29 Cipfried: I absolutely appreciate what he's doing. He has helped me a lot since he took up the job of welcoming newcomers to this island. 16:29 XXX [2]: obi 16:29 Cipfried: Obi's shop is to the north-east of this humble temple. He sells weapons, and his granddaughter Dixi sells armor and shieldsupstairs. 16:29 XXX [2]: Zirella 16:29 Cipfried: That old lady hasn't had an easy life. Her son Tom completely abandoned her, but I have no idea why. 16:30 XXX [2]: tom 16:30 Cipfried: Tom is the main provider for leather armor in this village. You can sell fresh corpses or even minotaur leather to him. Zaciekawiony tą historią, poszedłem do Toma: 16:32 Tom: Hey there, xxx. I'm Tom the tanner. If you have fresh corpses, leather or paws, trade with me. 16:32 XXX [2]: Zirella 16:32 Tom: My mother?? Did you meet my mother?? (OMGOMG BĘDZIE QUEST TAKTAKTAKTAK!!!!1111) 16:32 XXX[2]: yes (aw sheet) 16:32 Tom: Bah, I guess everyone's telling you horror stories about what a bad son I am. Everyone's judging me although they have no ideawhat really happened. 16:32 XX [2]: horro 16:32 XXX[2]: horror 16:32 XXX[2]: santiago 16:32 Tom: I don't have a problem with him. 16:32 XXX [2]: problem 16:32 XXX [2]: Carlos Tak więc, moja prośba brzmi następująco, proszę o rozmowe z NPC's na rooku na temat tych dwóch osób, może sie czegoś dowiemy? :D |
Niczego sie nie dowiesz. Ewentualnie zawodów jakie wykonują NPC :/
|
Up@
Z ka taka pewność :baby: |
@up
Bo to przeczytałem? :D |
<znakiznakiznaki>
Cytuj:
|
up@
To napisał Michos w innym temacie? Jeżeli tak, to przepraszam, najwidoczniej go nie zauważyłem ;S |
17:28 Tocallo Herodes [58]: Zirella
17:28 Hyacinth: I know her since she was little. |
Cytuj:
|
kolejna zagadka
chyba szykuje nam sie kolejna zagadka rooka8o
a może to wszystko jest związane z ghulem Zirella uważa że jest złym synem dlatego że tom jej nieposłuchał i wzioł ghula i ukrył go żeby nikt go nieznalazł niż go poprostu zabić. I coś mi sie zdaje że dzwignia u toma to właśnie otwiera ghula bo gdziesz było pisane niepamiętam gdzie że do ghula jest dzwignia ale jest dobrze ukryta i zamaskowana a u toma jest hyba pszykryta wiaderkiem. wiem gadam bzdury:baby: |
Dobrze że przynajmniej to wiesz...Ale może i masz troche racji ale tylko w koncówce
|
Gratuluję założenia sensownego tematu.
Tom jest synem owej Zirelli, który opuścił ją z sobie jedynie wiadomych przyczyn... ale to już wiecie. Powiem wam tyle - to wam nie pomoże w odkryciu tajemnic Rookgaardu, za wyjątkiem możliwości powstania nowego questu. Dlaczego? A dlatego, że jeżeli quest na SoFa lub na dojście do Ghoula był dostępny wcześniej, to po tym update jest dostępny w ten sam sposób. To tylko hipoteza, może być nieprawdziwa. Za to jest możliwość, że po dialogu z jakimś NPC znającym nieszczęśliwą rodzinkę coś ruszy do przodu. Mi się wydaje, że to może mieć związek z grobem żartownisia na PACC zone. Proszę o sprawdzenie tego, tzn. pogadanie z obydwojgiem NPC o nim. |
Dzwignia to jest chyba do magazynu obok ale moge sie mylic , tylko
to z ghoulem malo prawdopodbne dzwignia jest oddalona od niego o bardzo spora odleglosc ;/. |
Cytuj:
bo innej chyba niema no nie:confused: |
Mowie tylko ze mi sie wydaje ze dziwgnia ma malo wspolnego z ghoul room'em.
Hmm moze trzeba odnalezdz ojca Toma i on cos powie ? <wiem glupia teoria> |
Cytuj:
ghoul* nie znaczy* przez* nie ma* też* Do ghoula się nie da dostać jak do tarantuli! Co wy z tą dźwignią? Pewnie otwiera pokój obok i tyle (Najbardziej logiczne rozwiązanie). Cytuj:
Nie ma nic wspólnego. Co do tej teorii - owszem, głupia Cytuj:
|
No teoria glupia ale po co bylby ten ghoul ? Moze to stary Toma dlatego Zirella uwaza ze Tom jest zly ? xD
|
Cytuj:
rozmowa wyszła tak ja:hi on:bla bla bla bla ja:zirella on:my mother??did you meet my mother?? ja:you dad on:oh i tak pszeszla rozmowa zapytam jeszcze gogoś w mieście zars mam jeszcze jedną rozmowe z tomem ja:hi on:ba bla bla blalalala ja:zirella on:my mother??did you meet my mother?? ja:yes on:bah,I guesse everyone's tellnig you horror stories about whata bad son I am.Everyone's judging me although they have no idea what really happened pewnie nic nowego ale zawsze coś |
Spróbuj napisać 'Your dad'. Bardziej poprawnie gramatycznie. (Zrobione - chuj wyszło)
@offtop Jakby to brzmiało po polsku? :D Cytuj:
|
Cytuj:
Teoria na pierwszy rzut oka bez sensu, jednak coś w tym może być. Choć szukanie gościa wprost nie ma sensu. Lepiej wrócić do starej strategii i pytać każdego o każdego. Albo sprawdzić tego kawalarza, co to zginął na PACC area - może zrobił Zirelli żart? ;) @down Cytuj:
|
Cytuj:
teraz pszetłumacz te drugie co on powiedział |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11. |