![]() |
Druid/Sorc/Knight < NO Pacc ( moze raz na 2 lata )
To co w temacie. Zamierzam po raz pierwszy grac na serwerze pvp ( wiem " Zal Oenoe NO!On1?1??2?//EONeoneoneStoipółł:" ) a to w sumie malo znaczace, ale jaka profesje wybrac ? Ogolnie ? Mam knighta na npvp i sie fajnie gra ale skillowalem na bocie. A na pvp - nie za bardzo. Wiec mysle nad sorcem/druidem ... ? Oczywiscie moge tez skillowac ale sam nie wiem....
I nie mowcie mi ze sa takie tematy, moze sa, ale o starej tibi a to nie wchodzi w gre. |
Cytuj:
|
paladyn w zyciu ! Za duzo myslenia. Nie umiem xD Z etrzeba amucije, skad, jaka, gdzie co jak dlaczego w ktora strone xD itd.
|
Cytuj:
|
Wg. mnie nie dasz rady grać 2 lat bez pacca. Zresztą wątpie by taki ambitny plan zadziałał. Ale załóżmy że jednak wypalił. Druida i sorca zostaw, bez pacca to nie nimi. Paladyn najlepiej sobie radzi bez pacca(gdzieś nawet czytałem wywiad z kimś kto ma w planach wbicie palem na faccu 100 lvla) ale i tak kiedyś będziesz musiał kupić jeśli będziesz chciał poważnie grać. Z knightem jest tak samo, ale chyba nie będziesz przez niby te kilka lat gry blokować dragony.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24. |