![]() |
Skilowanie na Wyspie Nowych :D
Witam :)
Hmm... ten poroniony pomysł wpadł mi do głowy pewnego wieczoru tuż po updacie, gdy zastanawiałem się co głupiego jeszcze można wymyślić do rywalizacji jeśli chodzi o rooka :P. No wiec zrobiłem chara i zacząłem skilować na Cockroach'ach (chyba można tak odmienić :P). Myślę jednak że nie tylko ja zacząłem tak skilować więc czekam też na wasze osiągnięcia jeśli chodzi o skill na wyspie nowych :P. No chyba że mnie olejecie/zwyzywacie/oplujecie :D - nie zdziwię sie :P Pozdrowionka. No i oczywiście moje dotychczasowe osiągnięcie (cały czas skiluje sobie spokojnie :P) : http://img234.imageshack.us/img234/4...0038vd2.th.jpg |
Czy ja wiem czy dobrze robisz;p
Według mnie skilowanie na rooku się nie opłaca. |
@up. Skillowanie się opłaca dla niektórych bo część z nas nigdy nie wyjdzie na mania
|
I cipek jak zwykle ma racje :p.Ale z własnego doświadczenia moge powiedzieć że ja nie skilowałem a mam prawie 21 sword fighting,a mój kolega gra tyle samo co ja, ma 20 lv bo ciągle skiluje a skill ma dopiero połowe 21.
|
@up ja na przykład skillowałem do 18club przed wbiciem 8lvl teraz mam e 8lvl(Bo mi soria moim rookerem wyszła jak miał 18) ze skillami 20club , 21 shielding
|
@psyhopatka
Tak. Samo skilowanie na rooku się nie opłaca, jednak chodzi mi tu o te małą wysepke, na której nie można rywalizować w zdobywaniu lvla ani chyba w niczym innym. Więc dla zabawy postanowiłem się sprawdzić :) |
Skillowanie na Rooku się nie opyla. Żadna różnica czy latasz na 40 lvlu z 21 czy 23 swordem. Fista, dista i owszem, ale to co innego.
|
oj uwierz jest roznica miedzy 21 a 23 swordem...
|
Jest, ale ja kręcę się w gronie (naprawdę) wysokolevelowych Rookstayerów i żaden z nich nigdy nie skillował cluba czy sworda. ;)
|
Cytuj:
sam wyskilowalem tego 24 sworda i 31 shielda (2% do)... @down Fakt, jest częścia Rookgaardu ale AUTONOMICZNA, oddzielona, nie da sie wrocic. Wyspa przeznaczenia też taka jest, tyle że separatystyczna, oddzielona od tej wyspy, ale integralna z nią. |
Chcę tylko przypomnieć, że tutorial to tak naprawdę część Rookgaardu i tak naprawdę trochę na siłę jest w ogóle jego oddzielanie od całej wyspy.
|
@up
Tak, masz racje - można to odczuć jako wymyślanie czegoś na siłę i rzeczywiście tak jest :P, robie to żeby zrobić sobie przerwę od ciągłego expienia i sprawdzić swoją silną wole :D:D. PS. 12:26 You advanced in club fighting. (16)^^ |
Skillowanie na rooku... Hmm... Jestem zbyt wielkim leniem żeby skillować na rooku swording/shielding ^^. Co prawda skillować jedynie mógł bym chyba tylko first-a =d.
Ps. Sam moim rookstayerem nigdy nie skillowałem (no może kiedyś firsta przez krótki czas =d)... I jakoś nie czuje potrzeby by nim skillować =] Pozdrawiam =] |
Cytuj:
@down, @2down n/c, musiałbym powiedzieć coś czego nie chce |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ponadto ta połowa musi mieć niezłe autorespondery skoro Ci na takie skomplikowane pytania odpowiadają o.O |
A potem na wyspie przeznaczenia ustawić bota.
|
@up
Ja na pewno tak nie robie! Chociaż fakt skill by wchodził szybko. @wiele up Że też akurat tu musieliście przyjść sie kłucić ... :D |
dobre! to jest idealne miejsce do bocenia!
|
Ehh wam tylko bocenie w głowie ... :( :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |