Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Lord'Paulistinha - wielki gracz czy wielki oszust ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185074)

Mystlich 17-07-2008 13:49

Lord'Paulistinha - wielki gracz czy wielki oszust ?

Witam.

Jak wiemy z newsów na Hunted.pl Lord'Paulistinha przegonił Mateusza Dragona Wielkiego. Niektórzy uważają go za najlepszego gracza , lecz idą słuchy , że ten ogromny level zdobył przy pomocy nielegalnego oprogramowania zwanego botem ;)

Jakie wy macie w tej sprawie zdanie ?
Czy zasługuje on na miano Wielkiego Gracza czy na Wielkiego Oszusta

Pzdr.

Daram 17-07-2008 13:52

jak dla mnie paulistinha to kolejny n0 lajfer, kto jest najlepszy duzego znaczenia nie ma ale wole zeby to byl mdw a co do tego bota to powinni mu zrobic deleta albo chociaz bana w tym nowym patchu

Befsztyk 17-07-2008 14:36

oszust jak sie patrzy. pewnie botuje lub sharuje jak Tomurka

Xevixon 17-07-2008 15:03

Suaby gracz :/ Pozatym inteligencja nie grzeszy.

kami654 17-07-2008 16:50

Tak jak ktoś up napisał,że ma poprostu więcej ownerów niż inni.
Gracz z niego to wielki nie jest jak dla mnie,ale za oszusta też go nie uważam,ponieważ mnóstwo osób używa botów.:]

GokuArcher 17-07-2008 17:04

Wielki oszust na screenie widać nawet że używa NG ... A więc zaznaczyłem drugą opcje :)

Pozdro

GokuArcher :)

TmFDP 17-07-2008 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GokuArcher (Post 2184701)
Wielki oszust na screenie widać nawet że używa NG ... A więc zaznaczyłem drugą opcje :)

Pozdro

GokuArcher :)

To faktycznie nub xd, jak mozna uzywac ng?:evul:
Edit:
a jak juz wielki to chyba bialy nindrza ;x

Vil 17-07-2008 18:09

najlepszy gracz niby w jakiej kategorii ? Czasu spedzanego na expieniu ?

Zamne 17-07-2008 18:19

imo jest napem uzywajacym non stop botow, gdzies mam filmik w moim katalogu reców, na ktorym Lord'~ pokazuje "exeta res, nowy czar leczący dla knajta"

(btw. jak ktos mi wyskoczy, ze na hotkeyu z uhp mial na jakis czas exete res, bo huncil z kolegami, to sie ze smiechu przewroce, kazdy nap wie, ze czary/miksturki lecznicze trzyma sie zawsze na tym samym miejscu i ich nie zmienia chocby nie wiem co -.-)

Aventriss 17-07-2008 22:39

A czy nie jest tak ze zal wam w dupie sciska ze nie macie takiego lvl jak ona?

Vasudanin 17-07-2008 22:51

A czemu normalny człowiek miałby zazdrościć małej cyferki?
@
Za dużo expa w zbyt krótkim czasie, jak nie bot to sharer/No Life.
Odpowiedź "tak".

Pokromca_dragonuw 17-07-2008 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aventriss (Post 2185376)
A czy nie jest tak ze zal wam w dupie sciska ze nie macie takiego lvl jak ona?

a pojadą po tobie właśnie ci którzy mu zazdroszczą (nie wszyscy ale większość)... Ja tam chciałbym mieć taki lvl ale palkiem - fajny był by pk'ing, ale nie mam takiej silnej woli żeby tyle czasu zmarnować przy grze : )

ktoś w końcu musi przejść przez drzwi (bramkę) 999 lvl (gdzie na razie jest pewnie pusto albo pińcet demonów i box z blessed shield) ;p

ervinius 17-07-2008 22:55

omg, ludzie, a kogo to obchodzi czy jest najlepszy czy nie?
niech sobie ma ten najlepszy lvl na tibii, ale to i tak pozostanie cyferka.
i czy sharuje mu konto 100 koreanczykow, czy botuje, to juz jego sprawa.
dostanie bana i sie skonczy jego gra, i wtedy wszyscy dowiemy sie, czy jest tym najlepszym czy nie, lol, ludzie wyloozujcie, idzcie na dwor.

topic do du.py moim zdaniem

@up
czlowieku, nawet sobie nie wyobrazisz tego jaki to jest ogromny przekroj czasu przed komputerem.
a takim lvlem moglby pkowac tylko najnormalniejszy czlowiek na swiecie, czyli nikt z tego forum

@Mystlich
proponuje w tytule topicu wpisac 'sonda'

Mietek919. 17-07-2008 23:13

Niech ma nawet 400 lv niech botuje/sharuje i no lajfuje i tyle.

Valariazz 17-07-2008 23:36

Oszust.

I totalny/e noob/nooby.

Nie ma jak to paść na 260 lv bez blessów (Tego samego dnia padł na 262 z blessami i zapewne poleciał po loota bo rsa miał -.-), paść 2 razy na Morga (w 1 dzień), samemu wejść w trapa na hellgate, dać się zabić przez grupkę wrogów kolo edron (nie używając a nie 1 potiona leczącego), miec 100 skil na 347 lv...

aha, zapomniałem dodać deady podczas próby zabicia ferumbrasa. 0 zgrania.

Co nie zmienia faktu ze 4%~~ do 11 m lv robi wrazenie...

Bakuo 17-07-2008 23:51

Chciałbym tylko wiedzieć jaki cel ma ten temat?

#down
Cytuj:

bo co to za sztuka nabić ultra wysoki lvl?
No właśnie, to czemu nie wbijesz? Przecież łatwiej by ci się grało.

Xerionis_Family 17-07-2008 23:57

najlepszy gracz?

haha

jak już to najwyższy lvl, bo znam setki graczy o wiele lepszych od niego... bo co to za sztuka nabić ultra wysoki lvl? trudniej na niskim lvlu zrobić coś co się wydaje mega hardcore np. zabicie demka 8 lvlem, blokanie demka 16 lvlem, akcje z filmików silent defendera <- to jest mega pro, przeżycie trapa na 20 osob przez 250~eka.... to jest coś a nie padanie od 107 palkow i nabijanie szybko expa... porażka lvl nic nie znaczy.

Krajzel 18-07-2008 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakuo (Post 2185502)
Chciałbym tylko wiedzieć jaki cel ma ten temat?

Po to aby pro polaczki mogły się dowartościować wyzywając tego gracza od sharerów/no liferów/ boterów i co tam najgorszego jeszcze wymyślą bez JAKICHKOLWIEK dowodów.
Btw widziałem ssa i dla mnie to fake, ale zaraz mnie ktoś pewnie obrzuca błotem za to, wali mnie to. pozdro aa i gz dla lorda~~

Vil 18-07-2008 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakuo (Post 2185502)
No właśnie, to czemu nie wbijesz? Przecież łatwiej by ci się grało.

moze dlatego ze po pol roku klepania tego samego w ten sam sposob ta gra sie zwyczajnie nudzi wiekszosci normalnych ludzi ? Normalnych na tyle, ze nie maja ciagu na levele tak duzego, zeby chara budowac latami.

Uwazasz ze trudno wbijac levele ? Biorac pod uwage ze prosty bot moze to zrobic bez udzialu czlowieka to tak, prosto. Generalnie exp moglaby bic nawet tresowana malpa odpowiednio do tego przyuczona.

Bakuo 18-07-2008 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2185549)
moze dlatego ze po pol roku klepania tego samego w ten sam sposob ta gra sie zwyczajnie nudzi wiekszosci normalnych ludzi ? Normalnych na tyle, ze nie maja ciagu na levele tak duzego, zeby chara budowac latami.

Uwazasz ze trudno wbijac levele ? Biorac pod uwage ze prosty bot moze to zrobic bez udzialu czlowieka to tak, prosto. Generalnie exp moglaby bic nawet tresowana malpa odpowiednio do tego przyuczona.

Właśnie w tym rzecz, czemu wszyscy biorą go za idiotę/kretyna skoro potrafił użyć myślenia stawiając bota czy ową małpę do expienia. Imo musi to być człowiek myślący i na tyle inteligentny, że przez tak długi okres czasu nie dał się złapać przez Cipsoft.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57.