![]() |
Lord'Paulistinha - wielki gracz czy wielki oszust ?
Witam.
Jak wiemy z newsów na Hunted.pl Lord'Paulistinha przegonił Mateusza Dragona Wielkiego. Niektórzy uważają go za najlepszego gracza , lecz idą słuchy , że ten ogromny level zdobył przy pomocy nielegalnego oprogramowania zwanego botem ;) Jakie wy macie w tej sprawie zdanie ? Czy zasługuje on na miano Wielkiego Gracza czy na Wielkiego Oszusta Pzdr. |
jak dla mnie paulistinha to kolejny n0 lajfer, kto jest najlepszy duzego znaczenia nie ma ale wole zeby to byl mdw a co do tego bota to powinni mu zrobic deleta albo chociaz bana w tym nowym patchu
|
oszust jak sie patrzy. pewnie botuje lub sharuje jak Tomurka
|
Suaby gracz :/ Pozatym inteligencja nie grzeszy.
|
Tak jak ktoś up napisał,że ma poprostu więcej ownerów niż inni.
Gracz z niego to wielki nie jest jak dla mnie,ale za oszusta też go nie uważam,ponieważ mnóstwo osób używa botów.:] |
Wielki oszust na screenie widać nawet że używa NG ... A więc zaznaczyłem drugą opcje :)
Pozdro GokuArcher :) |
Cytuj:
Edit: a jak juz wielki to chyba bialy nindrza ;x |
najlepszy gracz niby w jakiej kategorii ? Czasu spedzanego na expieniu ?
|
imo jest napem uzywajacym non stop botow, gdzies mam filmik w moim katalogu reców, na ktorym Lord'~ pokazuje "exeta res, nowy czar leczący dla knajta"
(btw. jak ktos mi wyskoczy, ze na hotkeyu z uhp mial na jakis czas exete res, bo huncil z kolegami, to sie ze smiechu przewroce, kazdy nap wie, ze czary/miksturki lecznicze trzyma sie zawsze na tym samym miejscu i ich nie zmienia chocby nie wiem co -.-) |
A czy nie jest tak ze zal wam w dupie sciska ze nie macie takiego lvl jak ona?
|
A czemu normalny człowiek miałby zazdrościć małej cyferki?
@ Za dużo expa w zbyt krótkim czasie, jak nie bot to sharer/No Life. Odpowiedź "tak". |
Cytuj:
ktoś w końcu musi przejść przez drzwi (bramkę) 999 lvl (gdzie na razie jest pewnie pusto albo pińcet demonów i box z blessed shield) ;p |
omg, ludzie, a kogo to obchodzi czy jest najlepszy czy nie?
niech sobie ma ten najlepszy lvl na tibii, ale to i tak pozostanie cyferka. i czy sharuje mu konto 100 koreanczykow, czy botuje, to juz jego sprawa. dostanie bana i sie skonczy jego gra, i wtedy wszyscy dowiemy sie, czy jest tym najlepszym czy nie, lol, ludzie wyloozujcie, idzcie na dwor. topic do du.py moim zdaniem @up czlowieku, nawet sobie nie wyobrazisz tego jaki to jest ogromny przekroj czasu przed komputerem. a takim lvlem moglby pkowac tylko najnormalniejszy czlowiek na swiecie, czyli nikt z tego forum @Mystlich proponuje w tytule topicu wpisac 'sonda' |
Niech ma nawet 400 lv niech botuje/sharuje i no lajfuje i tyle.
|
Oszust.
I totalny/e noob/nooby. Nie ma jak to paść na 260 lv bez blessów (Tego samego dnia padł na 262 z blessami i zapewne poleciał po loota bo rsa miał -.-), paść 2 razy na Morga (w 1 dzień), samemu wejść w trapa na hellgate, dać się zabić przez grupkę wrogów kolo edron (nie używając a nie 1 potiona leczącego), miec 100 skil na 347 lv... aha, zapomniałem dodać deady podczas próby zabicia ferumbrasa. 0 zgrania. Co nie zmienia faktu ze 4%~~ do 11 m lv robi wrazenie... |
Chciałbym tylko wiedzieć jaki cel ma ten temat?
#down Cytuj:
|
najlepszy gracz?
haha jak już to najwyższy lvl, bo znam setki graczy o wiele lepszych od niego... bo co to za sztuka nabić ultra wysoki lvl? trudniej na niskim lvlu zrobić coś co się wydaje mega hardcore np. zabicie demka 8 lvlem, blokanie demka 16 lvlem, akcje z filmików silent defendera <- to jest mega pro, przeżycie trapa na 20 osob przez 250~eka.... to jest coś a nie padanie od 107 palkow i nabijanie szybko expa... porażka lvl nic nie znaczy. |
Cytuj:
Btw widziałem ssa i dla mnie to fake, ale zaraz mnie ktoś pewnie obrzuca błotem za to, wali mnie to. pozdro aa i gz dla lorda~~ |
Cytuj:
Uwazasz ze trudno wbijac levele ? Biorac pod uwage ze prosty bot moze to zrobic bez udzialu czlowieka to tak, prosto. Generalnie exp moglaby bic nawet tresowana malpa odpowiednio do tego przyuczona. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |