![]() |
Sorc Czy Driud??
Więc mam pytanie kim grać sorcem czy drutem?? Mam zamiar kupić pacc'a w przyszłym miechu. I mówie odrazu nie pisać takich postów typu 'graj tym kim chcesz' lub 'kina rox'
P.S Mam już zapewnione eq. //edit Gram na Nebuli <pvp> |
Ja bym Ci polecił druta. Gra z pacciem to sama przyjemność i można szybko zdobyć wielu kolegów.
|
Było. Szukaj
|
;dd
Powiem Ci.. Graj druidem.. sorc na pacc tez fajny ale trzeba expic w pojedynke chyba ze ma sie naprawde super super kumpli ktorzy cos poblacza.. Druida 60-70+ biora praktycznie co chwilke na hunty czy to hydry demce warlocki dle.. poprostu super gra, daja Ci 40bp strong mana potionow i idziecie na 4-5h na warlocki.. ty nic nie tracisz i wbijasz lv i mlv na siohaniu.. A sorc w tych czasach to to samo co pall bije tak samo tylko ze ma inaczej many i hp... i jak zawsze sorc ma najwiekszy waste na huncie bo ofc. Druid musi miec rekompensate za mp a sorc ze se bil tylko i nie pomagal knightowi moze wiec wastee... Realia Tibii :)
|
Jeśli masz kupić pacc to graj druidem.Sama przyjemność na pacc-u:D
|
a jak bym nie miał pacc'a?? to kim byscie radzili grać??
|
Ja polecam osobiście druida z paccem.
Ma zaje..... czary np. Exevo Gran Mas Frigo oraz Exevo Gran Mas Tera Jest też specjalistą od leczenia. Ma także SD które zadają duże obrażenia. POLECAM DRUIDA!!! ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |