![]() |
Wyglad EQ
Witam;)
Tak jak w nazwie tytule : Czy lubicie miec ladne eq? czy raczej na to nie patrzycie? bo ja na to patrze. Dajmy naprzyklad : DSM Crown Legs Bohy Demonka RH Bardzo ladnie wygladaja u kiny :) A czy wy patrzycie na wyglad eq? :confused: |
Ja tak xd
blue set+bohy+wand |
@up
Nom taki set tez ladnie wyglada:) No,wypowiadac sie:p |
ja tez lubie jak eq jest ladne, dlatego jestem wqrzony, ze mam devil helmet, wyglada jak stary piec, ale niedlugo wrzuce go do dp i kupie sobie crown helm ;p
|
@up
Fakt,devil helmet wyglada jak jakis..hmm..nie wiem,brzydki jest xd WIECEJ WYPOWIEDZI PLIXOR;( |
Cóż. Temat rzeka do, którego zaraz przybiegną trolle się najeść. ;)
Oczywiście w pierwszej kolejności patrze na zdolnośći, a dopiero potem na wygląd. Jeżeli chodzi o mojego chara połączyłem przyjemne z pożytecznym i nosze dobrze znanego Blue Set'a (Niestety nie do końca, bo jako paladyn Hat of the Mad nie założe, więc nosze Crown Helmet), który jest lekki i ma całkiem dobrego arma. |
Ja kupuje to co najtańsze ^^
|
starym knajtem miałem sca, demon helmet, dsm, knight legs, mms, bohy, aol, bp of holding i key ring w miejscu na strzały, ładnie wyglądało <3
teraz nosze blue seta, crown helm, meduse, bohy. brzydkie, ale lekkie [rp] |
blue legi wygladają jak szmata do podłogi ;s
|
A na chuj taki temat?
|
@Up
Po to zebys sie pytal. A na co moze byc temat?hmm...moze dlatego ze chce sie dowiedziec? LOL myslenie plx? |
Hmm dziwny temat przecież EQ wygląda jak wygląda. Czym lepsze to lepsze a że Głupio wygląda eh... np. Mam Golden Helmet Ale Demon wygląda lepiej więc go założe. Albo Mam Golden Armor Ale założe chain bo lepiej wygląda -.-
Eq jest do Mocniejszej obrony lub ataku. Co wygląd ma do rzeczy? |
@up
dla mnie ma do rzeczy,bo ja gram for fun,a nie zeby miec super extra eq extra lvl i wogule... A tak pozatym golden jest ladniejszy od chain'a. |
Lubię jak moje eq ładnie wyglada(Przed update nosilem blue seta)Teraz nosze Crown Helmet, Paladin Armor,Knight Legs,Vamp Shield,Bohy,Platinum amulet.Eq zmienilem, ponieważ Hat of the mad jest tylko dla magow ,a paladin armor nosze ze wzgledu na funkcjonalnosc.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
d helm aol bp of holding dsm sca nightmare shield g legi softy rots frozen starlight :3 |
Najlepiej dla mnie eq wyglada takie : G Arm, K Legs, Crus Helm, Demonka, Boh, Mistic, Aol :P
|
Ja zwracam uwage na wyglad mojego eq.
Ze wzgeledu na funckej nosze Aol'a Demon helmet kupilem tanio, podczas wojny. Reszta to DSM, C legs <(najladniejszy iteam jaki jest, do kazdego armoru pasuje), BoHy (tu chodzi o funkcje), MMS, Mistick Blade(nie stac mnie na inny 1 reczny sword) i Avenger. Jak dla mnie najlepiej wygladajace iteamy to C Legi, Demon Armor, Avenger i SCA. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:00. |