![]() |
Tibia.pl Artworm - Druga edycja!
Chyba nie trzeba mowic o co biega. Po 2 latach od pierwszego artworma wpadlem na pomysl aby zorganizowac druga edycje. Regulamin takowej zabawy juz istnieje, nie ma potrzeby pisania nowego. Wszystko znajduje sie tu: http://arttworm.yoyo.pl Pamietajcie. Tu wykonanie to sprawa drugorzedna. Liczy sie pomysl i checi! Mam nadzieje ze wszyscy ktorzy chociaz troche znaja sie na grafice dolacza do projektu. Na wyzej wymienionej stronie znajduja sie wszystkie informacje i newsy. Pytania i zgloszenia prosze wysylac do mnie na PW. Tak o to wygladala poprzednia edycja: klik. Zapraszam WSZYSTKICH do zabawy! :) |
Ja nie widzę keyloggera.. W każdym razie Kaspersky mi nie wykrywa.
|
Cytuj:
Poza tym, jakaś głupia ta zabawa z mojego punktu widzenia. |
Mi się włącza i żadnego KL nie widzę, bez szczegółowego przyglądania się (rzuciłem tylko okiem) stwierdziłem, że wszystko jest ok.
@edit Aaa! Kiedy na tej pierwszej stronce, klikam w link "Zobacz Artworma!" to wyskakuje mi to samo co u Vasu~. |
avast nic nie wykrył tam jest sam regulamin 1 worm jest pod linkiem "klik" na dole postu autora fajna zabawa,ale trzeba mieć talent do niej ; p czekam na robaczka...
|
Domi~~ naprawdę sądziłeś, że ktoś się jeszcze zgłosi? :baby:
Pierwsza edycja była bardzo udana, kolejna - tylko na forum MTA już szła gorzej... można było przewidzieć jak to się potoczy dalej. |
Zglaszac sie ludzie, zglaszac! ;p Tam nie ma zadnego keyloggera ;p Btw ja juz prawie nie gram w tibie...
A jak sie klika na zobacz artworma nic nie wyskakuje bo po prostu niema jeszcze tego artworma ;p Chwilowo mam prolemy z komputerem, jak bedzie dzialal to zaktualizuje all. @PiW dopisac cie? : p @Rayza Nie tyle talent co pomysl ;p Sprobowac nie zaszkodzi zapraszam wszystkich |
No możesz dopisać ,ale jak będzie nas tylko 3 czy tam 5 to nie ma sensu...
|
Taka fajna zabawa, a nikt nie sie nie dopisuje?
Ja sie chetnie z wami pobawie! :3 |
No wlasnie, dopisywac sie ludzie to nie boli ;p
|
to ilu chetnych mamy?;)
|
Dopoki nie ma przyzwoitej ilosci chetnych, jest to scisle tajne, by sie nie kompromitowac :p
|
dopiszcie mnie ;] tylko proszę o info jak już się zacznie, dzięki!
|
A prawa autorskie go zabawy? treści regulaminu? Bo ja z sekretnych źródeł wiem, że Dominet nie jest autorem regulaminu :>
SingSing nazywali go, bo ma w oczach coś takiego, samo zuome in? |
Ok juz was dopisuje :p A co do praw autorskich - hmm myslalem ze to mta posiada prawa autorskie :>
|
dopiszcie mnie ;] też bym prosił o info jak sie zacznie
|
Mam nadzieje że to nie będzie kolejny projekt, z którego wszyscy odejdą po miesiącu. Życze powodzenia, ja już w tym udziału nie biorę bo to nie dla mnie :)
|
Ee no licze na ciebie. Na pewno nie chcesz? :<
|
Zglaszam sie
|
Od ostatniego artworma otworzyłam photoshopa dosłownie kilka razy więc pewnie cofnęłam się w rozwoju :D To by była porażka, dlatego się nie zgłaszam :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |