Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Rozbudowana Giera typu..... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185453)

MiXer 20-07-2008 01:17

Rozbudowana Giera typu.....

Został jescze "spory" kawałek wakacji. I korzystając z wolnych chwil w tym sporym kawałku wakacji gram na kompie, i się nudzę. Grałem w Metina, Kyla Silkroada, metin uchodzi, ale juz i tak mnie nudzi ;/ Nie lubie zbytni gier typu: zabijasz, znajduhjesz item przynosisz, lub zaij xx potworow i dostajesz nagrode. Chciałbym pograć w coś rozbudowanego, np taka gra jak Runescape (chodzi o to, że mozna i expic, ale robić mmasę innych rzeczy) RS byłby fajny gdyby tyle rzecy nie byłoby za opłatą ^^, więc co byście mi polecili ciekawego i rozbudowanego? "Waga" nie ma znaczenia :D I chciałbym aby gra była darmowa niekoniecznie w całości ale darmowa :D
Licze na pomoc

Vasudanin 20-07-2008 01:32

Endless Online, szczegóły dotyczące początkowego eq mogę przekazac na pw.
@down
Mi sie znudził na 9 poziomie.

MiXer 20-07-2008 03:29

Ahhhh w Endlessa grałem. Nie wiem czy aż taki ciekawy ;/ Co myślicie o EL?

Xantro 20-07-2008 11:24

Ultima Online na porządnym shardzie. Nawet graficznie podobne do runescape a opcji i fanów 100000 razy więcej xD.

Fred_Flintston 20-07-2008 11:59

DarkEden - dość klimatyczna gra, można się wczuć. Grafika na poziomie Diablo. Do tego premium jest dosyć tanie (wymagana karta kredytowa). Gdzieś na tym forum powinien być o niej wątek.

http://www.joymax.com/darkeden/

P$ychop@ta 20-07-2008 12:11

Ja polecam Flyffa b. durzo profesji ładna grafika itp :)

Maudris 20-07-2008 12:30

@up
Zależy jak to postrzegać, cukierkowa grafika dla jednych jest ładna dla innych dziecinna.

CzubiX 20-07-2008 12:38

Nie wiem czy ta gra jest jeszcze, Wurm Online?

.Matrik. 20-07-2008 12:51

@CzubiX

Jest i ma się dobrze, ale podejrzewam, że autor tematu ledwo po zalogowaniu się (o ile dałby radę włączyć grę, bo ma tendencję do wysypywania się przy update) wyłączyłby grę i ją skasował.

Emok 20-07-2008 12:54

Polecam Flyffa.

kagan 20-07-2008 14:11

Anarchy Online.

Minus:
Community niestety powoli umiera. Tzn, spokojnie można pograć, ale to już nie to samo co kiedyś.

Plusy:
-na tyle skomplikowana, że średnia wieku graczy jest zdecydowanie wyższa niż w tibii...
-klimat
-dużo możliwości rozwoju postaci, i doboru ekwipunku... bardzo mi się podoba ten system.
i wiele innych, ale reszta to już zależy od gustu.

Opłaty - podstawka i pierwszy dodatek darmowe, 3,4,5 dodatek płatny ( i wyprzedzam - jest wielu graczy z bezpłatną wersją i mają się dobrze)

MiXer 20-07-2008 14:26

Hm... Narazie zaciekawiła mnie gra Anarchy Online, poczytam o niej, a jeżeli amcie jakieś propozycje ciekawych gier, zamieśćcie :p

raven 21-07-2008 21:36

eve online ^^

BAAARDZO rozbudowana ;d

sphinx123 22-07-2008 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kagan (Post 2189608)
Anarchy Online.

Minus:
Community niestety powoli umiera. Tzn, spokojnie można pograć, ale to już nie to samo co kiedyś.

Plusy:
-na tyle skomplikowana, że średnia wieku graczy jest zdecydowanie wyższa niż w tibii...
-klimat
-dużo możliwości rozwoju postaci, i doboru ekwipunku... bardzo mi się podoba ten system.
i wiele innych, ale reszta to już zależy od gustu.

Opłaty - podstawka i pierwszy dodatek darmowe, 3,4,5 dodatek płatny ( i wyprzedzam - jest wielu graczy z bezpłatną wersją i mają się dobrze)

Lol, pierwszy dodatek za darmo? XD Kiedyś tego nie było, sama podstawka była za free

Marchewki 22-07-2008 20:28

proste jeśli płacisz za grę to masz wszystko co chcesz jeśli nie płacisz to nie
a nie znajdziesz fajnej rozbudowanej gry jeśli nie zapłacisz :/ FROSTA łatwa i prosta :>

kagan 22-07-2008 21:21

@ 2 up

Jak sam zauważyłeś -kiedyś. W tej chwili 1 dodatek, "Notum Wars" jest w pełni darmowy. Ot tak - taki gest funcomu.

Khazid 22-07-2008 21:33

Ultima Online na dobrym shardzie. Można robić wszystko, w zależności od koncepcji postaci. Od włóczęgi przez kucharza aż po smokobójcę ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07.