![]() |
Rozbudowana Giera typu.....
Został jescze "spory" kawałek wakacji. I korzystając z wolnych chwil w tym sporym kawałku wakacji gram na kompie, i się nudzę. Grałem w Metina, Kyla Silkroada, metin uchodzi, ale juz i tak mnie nudzi ;/ Nie lubie zbytni gier typu: zabijasz, znajduhjesz item przynosisz, lub zaij xx potworow i dostajesz nagrode. Chciałbym pograć w coś rozbudowanego, np taka gra jak Runescape (chodzi o to, że mozna i expic, ale robić mmasę innych rzeczy) RS byłby fajny gdyby tyle rzecy nie byłoby za opłatą ^^, więc co byście mi polecili ciekawego i rozbudowanego? "Waga" nie ma znaczenia :D I chciałbym aby gra była darmowa niekoniecznie w całości ale darmowa :D
Licze na pomoc |
Endless Online, szczegóły dotyczące początkowego eq mogę przekazac na pw.
@down Mi sie znudził na 9 poziomie. |
Ahhhh w Endlessa grałem. Nie wiem czy aż taki ciekawy ;/ Co myślicie o EL?
|
Ultima Online na porządnym shardzie. Nawet graficznie podobne do runescape a opcji i fanów 100000 razy więcej xD.
|
DarkEden - dość klimatyczna gra, można się wczuć. Grafika na poziomie Diablo. Do tego premium jest dosyć tanie (wymagana karta kredytowa). Gdzieś na tym forum powinien być o niej wątek.
http://www.joymax.com/darkeden/ |
Ja polecam Flyffa b. durzo profesji ładna grafika itp :)
|
@up
Zależy jak to postrzegać, cukierkowa grafika dla jednych jest ładna dla innych dziecinna. |
Nie wiem czy ta gra jest jeszcze, Wurm Online?
|
@CzubiX
Jest i ma się dobrze, ale podejrzewam, że autor tematu ledwo po zalogowaniu się (o ile dałby radę włączyć grę, bo ma tendencję do wysypywania się przy update) wyłączyłby grę i ją skasował. |
Polecam Flyffa.
|
Anarchy Online.
Minus: Community niestety powoli umiera. Tzn, spokojnie można pograć, ale to już nie to samo co kiedyś. Plusy: -na tyle skomplikowana, że średnia wieku graczy jest zdecydowanie wyższa niż w tibii... -klimat -dużo możliwości rozwoju postaci, i doboru ekwipunku... bardzo mi się podoba ten system. i wiele innych, ale reszta to już zależy od gustu. Opłaty - podstawka i pierwszy dodatek darmowe, 3,4,5 dodatek płatny ( i wyprzedzam - jest wielu graczy z bezpłatną wersją i mają się dobrze) |
Hm... Narazie zaciekawiła mnie gra Anarchy Online, poczytam o niej, a jeżeli amcie jakieś propozycje ciekawych gier, zamieśćcie :p
|
eve online ^^
BAAARDZO rozbudowana ;d |
Cytuj:
|
proste jeśli płacisz za grę to masz wszystko co chcesz jeśli nie płacisz to nie
a nie znajdziesz fajnej rozbudowanej gry jeśli nie zapłacisz :/ FROSTA łatwa i prosta :> |
@ 2 up
Jak sam zauważyłeś -kiedyś. W tej chwili 1 dodatek, "Notum Wars" jest w pełni darmowy. Ot tak - taki gest funcomu. |
Ultima Online na dobrym shardzie. Można robić wszystko, w zależności od koncepcji postaci. Od włóczęgi przez kucharza aż po smokobójcę ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |