![]() |
. .
|
Chcesz report za ten czy za tamten temat???
@Fake Nic nowego, nic śmiesznego... (Ten zabójca to chyba autor tematu w RL...) (Tak samo jak ten co walną w lampę i ten co go palma zgnębiła...) |
Cytuj:
nabijasz tematy ale ogolnie 3/10 (bylo by 5/10 ale temat: Moje pierwsze gify zrypal to) @down uzyl raz "moje pierwsze fake" (patrz hide Devus_ 'a) |
Cytuj:
Po 2 Mogłeś poczekać i wymyślić coś lepszego, bo to jest "nieśmieszne". Po 3 Niektórym nie. To kwestia gustu. Po 4 Po co to piszesz, jak i tak da? Ten komentarz był bez sensu. Po 5 Nie. Są 2 inne(pkt. 1), a ty żadnego nie użyłeś... Po 6 Przez głupotę nie będą lubić ciebie. Nie martw się ;> Fajna była tylko ta palma, ale sam pomysł, bo wykonanie takie sobie. 5/10 Za chęci i to, że chce ci się robić. ;p P.S. Biedny, załamany kibic... ;p |
no to teraz się nie popisałeś , postaraj się bardziej , bo nic nowego ani śmiesznego. na zachęte dam ci 6/10
|
Prawie kazdy gif konczy sie krwia. :(
Dla mnie malo smieszne. Podoba mi sie ten gif z palma. Jak wiekszosci :)! |
Mi się podobały pierwsze dwa :P Trzeci taki sobie, a czwartym to już całkiem nie wiadomo o co chodzi.
|
a zrobisz jeszcze pare takich podoba mi sie8o
heh prosiaczek - kszusiu niezłe:cup: |
Jutro postaram się zrobić trochę nowych gifow.
Dzięki za komenty. A tamtego tematu już nie ma więc nie bijcie już >.< Cytuj:
Cytuj:
#down Chodziło ci o tego kolesia co posta mu usuneli? |
|
Cytuj:
|
Co to jest?parodia kabaretu? od kiedy z podziemi wyrastają słupy ,a palmy rozwalają kiepskich tancerzy ?? 3/10
|
a od kiedy człowiek może być taki głupi że niepojmuje fantazyjnego humoru :baby: to tak jak od kiedy w tibii robi sie wielkie ognieste wybuchy i żuca rażące światełkaX(a pozatym kto ci powiedział że to kabaret bo mi sie zdaje że to fejk w postaci filmiku:confused::confused::confused:
@topic fajne mi sie potoba zrób jeszcze pare |
Cytuj:
A od kiedy nowe zdanie piszę się z małej litery? Next częsc będzie jak będzie pomysł ;p |
Cytuj:
Nieprawda !! wszystkie są fajne ale ten 4 na początku trudno rozczytac potem jest dobrze :) ;) |
@UP
I po co odświeżasz idioto... |
1 jest najlepszy xDD
|
Mi sie nawet podoba. Moze dlatego, ze nie znam sie na fejkach?;>
|
Fajne nawet :D
|
A co to się pojawia na dole w 4 odcinku pod koniec?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |