![]() |
Berserk
Mam 35lvl, skille 72\65 (nadal skilluje!), mlvl 7 i kupiłem exori.
Co zrobić by obrażenia były większe niż 100hp? |
musisz miec lepsza bron niz bs minimum 44 atk
|
Przecież obrażenia z tego czaru zależą od mlvl i lvl postaci, a nie od broni jaką używa!
|
KK, dlatego się pytam.
THX A od, którego lvl zaczne zadawać pożądne hity? |
Czy jak mam 8 mlvl to dużo u knighta a i jeszcze przy jaki lvl bede zadawal duze hity z exori???8o
|
hity z tego zależą od skilla i może levela - bardziej od skill i ataku broni
jak up - w zależności od skill broń musi mieć około 40 ataku im mniejszy skill tym więcej atak musi mieć broń a hity... niewiem kup exori i walnij z niego w cyca potem zaproś kogoś z 100 levelem niech walnie w draga i zobaczysz |
jak jesteś w swordzie to spróbuj z ice rapiera exori napewno poczujesz duża różnice :evul:
|
zrub testa zaloz sobie knifa i walnij w cyca z exori a potem z bsa czy czegos tam i zobaczysz ze obrazenia beda duzo wieksze
|
Obrażenia z czaru exori zależą od mlvl i lvl, a nie typu używanej broni.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No jednak NIE TYLKO od broni i skilla bo na 8lvl z sca i 100 axe fighting nie zadam z exori obrażeń takich jakie zada dla przykładu 100lvl. Byłoby to chore bo można by sobie śmiało solować lepsze potwory.
/Bykunn |
Cytuj:
To jak wytłumaczysz np to: Lvl: 80 M lvl: 6 Skill: 81 Broń: Heroic Axe (44 ataku) Max z E Grana: ~440 Lvl: 84 M lvl: 7 SKill: 82 Broń: Royal Axe (47 ataku) Max z E Grana: 516 (Przykład z mojego Knighta przed i po wbiciu M lvla ;)) No chyba 1 skill i 3 punkty ataku broni nie zrobią Ci różnicy o ~70 dmg o.O Ja to wytłumaczysz "znaffco tipji" ^^' ? @Ontopic Wyciągnij wnioski z mojego przykładu ;) |
Cytuj:
Teraz weź jakiegoś mocnego potwora (ważne, żeby był to ten sam) i zaatakuj go berserkiem 10x oblicz średnią. Wbij kilka lvli, załóż tą lepszą broń i znów uderz 10x i wylicz średnią. Porównaj średnie. |
@Technick
Techniczny problem jest tak że nie gram już, nie mam pacca, więc twój eksperyment jest nierealny. ;) |
Mlvl 7 na 35 lvlu!!?!!?!?
|
Cytat z tibia wiki
Cytuj:
|
Mam 82 EK i wiem, że obrażenia zależą tylko od dzierżonej broni i skilla.
@down Ja na 82 lvl mam 59% do 7 :cup: xD |
Cytuj:
Po tym jak zobaczyłem 115 ek z 9 m lvlem już nic mnie nie zadziwia ;p. |
Cytuj:
Hity z EXORI zależą TYLKO od skilla, broni i lvl. Mlvl nie ma nic do gadania !! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |