![]() |
Blokarz Mino Hella atakuje!
Gracze Arcanii uważajcie! Blokarz Mino Hella powrócił! (screen robiony troche dawno temu , ale ukazuje ten jakże zbereźny czyn!)
Nawiasem. Takie blokanie Mino Hella jest karalne? np. jakiśban?: D Pozdr http://img378.imageshack.us/img378/4092/noobnm0.png |
1. Blokowanie dojścia do questu jest nielegalne (ctrl + r)
2. Na każdym serwerze znajdzie się jeden lub więcej co będzie tak robić więc nie jest to nic specjalnego. 3. Jak zdobyłeś ten dokument? 4. Następnym razem użyj czatu "Help" 5. Wklej sobie jeszcze Spike Sworda ale dział Fake to jest gdzie indziej :/ 6. Temat do kasacji? |
@2up
Po pierwsze to teraz wejście na mino hell jest zmienione, podejżewam że po to aby takich sytuacji nie było. Po drugie nie wiem po co fejkujesz screena na brass arm i (chyba) document :( ?? |
Podobny przykład z Harmonii gdzie co chwila tworzą się chary Bloker dragow jeden, Bloker dragow dwa... I bloczą drogę do d lair oczywiście ctrl + r Ty też raportuj tego od MH.
|
Jeżeli cwaniak w danej chwili nie blokuje, wyloguj tzw. "Antyleppera", czyli char do niszczenia blokad takich jak ta. Oczywiście zrób to za miejscem domniemanej barykady.
Jeżeli nie afkuje lub nie stoi na bocie, poczekaj aż wszyscy odejdą i rzuć jakiś wartościowy item za blokadę. Zachłanny sukinsyn prawie na pewno po niego pójdzie, a ty wtedy przechodzisz i zabierasz/przesuwasz/niszczysz boxy. Ewentualnie, jak wspomnieli panowie wyżej - raport i digitus infamis na odchodnym. Pozdrawiam. @down Ani sukinsyn ani digitus infamis nie są uznawane za przekleństwa. Cya. |
nie klnij na forum
|
UU, u nas na Pandorii trapują na Wasp Tower - wczoraj strapowali 8+, 16, i 20 rookstayera.
|
Cytuj:
|
Jak mi powiesz skąd masz brass armora to cie ucieszę ,że te miejsca zostały poszerzone o 1 kratke więc end trap :]
|
Bardzo głupi fake. Stara Tibia a document widziany jedynie na najnowszej wersji. O Brass Armie już nie wspomne. Nie wiem po co taki temat :(.
|
ehh stare czasy gdy jeszcze były wąskie korytarze, pamiętam jak też w tym miejscu trapowałem na mc 3 charami - ropało się wszystko z dołu na 1 sqm, dawniej to była zabawa nie to co teraz :/ a co do dragon lair to można blokować zwłaszcza na n pvp mogą sobie nagwizdać jeśli gm raz na miesiąc się lognie to jest dobrze...
|
Chyba się podcierałeś plate shieldem bo brass armor ci na lewo ucieka :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kiedys tak bloczylem, a kumpel nizej trapa robił (to były czasy :p ) |
nowosc............
|
nowy modek TR sie obija
|
HEJ! Ja wymyśliłem ten sposób na bloczenie.. ;\
Wjal |
Vialix nie ośmieszaj się. Wiem że na Azurze pierwszy tego użyłeś, ale bloczenie Mino Hell miało miejsce jeszcze zanim ty na to wpadłeś :P
|
a po pierwsze z kad on ma brass armor?
|
Stad, "z kad" ja mam spike sworda
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |