![]() |
Irkm Desmet Daem
Robiac zalegly quest na rooku (doublet) zauwazylem kartke przypiętą do sciany
12:07 You see a note pinned on the wall. You read: IRKM DESMET DAEM Wie ktos moze co to znaczy ? :( Probowalem gadac z blind orciem ale nic nie odpowiadal . Sry za SPAM ale nie znalazlem zadnego tematu ;( |
@up
Bardzo dziwne bo ja właśnie użyłem opcji ,,szukaj" i znalazło aż 4 tematy gdzie było to poruszone. Jeden nawet o tym samym tytule... |
U mnie nic nie bylo
moge ci dac screena :( |
@Up>Łuł, Hyba iestesi pierwoszom osobom ktura załuwarzyła tom kartke!
|
http://img392.imageshack.us/img392/7...abitowata0.png
opcja szukaj nie gryzie |
Chociaz przyznales ze to SPAM, ale to juz bylo!!!!!!!! Zwykla kartka, w ktorej jak niektorzy uwazaja, po przestawieniu liter wychodzi "cienki czerwony material", czyli doublet, po ang oczywicie. Nie mam pojecia jak mozna bylo tego nie znalesc.
|
|
Nie , jak uzylem opcji szukaj nic nie znalazlo to zalozylem teamt bo chcialem sie dowiedziec co to znaczy . Jezyk orkow to raczej nie jest po blind orc nie odpowiada , moze minosow ale... co to znaczy ? :(
|
Patrz dwa posty wyżej. Ten temat roztrząsany jest od update 7.8 (tego z addonami) i dowiedziono, co to znaczy. Opcja "Szukaj" także nie gryzie, jak to połowa ludzi nade mną pisze. A jak nie znajdziesz - poszukaj jeszcze raz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |