![]() |
Skillowanie palladinem na slimach
1. Czy moge z skillami 58/42 i z eq Plate Set, Steel Helmet, Guardian Shield, BOHy skillowac na slimach? Jesli nie to od ktorego lvl?
2. Czy slim tworzy jakies kopie? Ile ich tworzy i jak rozpoznac kopie anormalnego slima? I czy jak skilluje to bic kopie czy ze tak powiem oryginalnego slima? 3. Ile slim wytrzwa swoich kopi? |
1.Nie :( i nie lepiej sprawdzic sam ?:]
2.tibia.pl 3.tibia.pl |
Prosilbym pisac konkretne posty i najlepiej odpowiadac w punktach a jesli masz zamiar napisac post jak UP prosze nie rob tego!
|
Ale czemu zawsze mamy was wyręczać? Nie my tego szukamy, tylko wy, więc wy się wytężcie i poszukajcie.
@down Niech cię szlag sprzedawco precli zza rogu. :< |
możesz próbować ... ale będą ci hity waliły spore i tak co 30 min będziesz musiał zmieniać matkę ;)
weź pare potów koniecznie mana potków :D |
1. Tak ale za długo sobie nie poskilujesz :) bo slimy za dużo walą na takich skilach.
2 tak slime tworzy 3 kopie czyli razem jest 4 slime :p. Rozpoznasz Matke po tym że tylko u niej pojawia się magia tak jak przy exurze (nieumiem inaczej wyjaśnić :cup: ) Masz bić kopie. 3. To pytanie zadałeś w 2 punkatach. Jak wyrzej napisalem tworzy 3 kopie. |
1. Już ci odpowiedzieli
2. Kopia anormalnego slima? wtf? Cytuj:
3. O to już żeś się w 2. punkcie zapytał. |
Dobra dzieki a czy slimy przesowaja skrzynki badz parcele?
|
tak /12 znaków
|
Cytuj:
|
idz , potrenuj z 30 minut i bedziesz wiedzial czemu...
i skilowanie na slimach nie jest zalezne od lvla ale od eq i od skilli ;> |
Dobra ale moglbys napisac czemu przez 30min!?
|
Bo jak to mawiał pewien user tego forum slime "sie wzmacnia"
|
Cytuj:
czlowieku, potrzebujesz k-seta i lepszych skilli... >.< |
Cytuj:
chodzi mi o to że po 30 minutach slimek będzie ci zaczynał walić możliwe nawet hity 50+:confused: troszke słaby shield masz. podreperuj do 50 tak, zakup troszke lepsze eq i możesz skillowac |
NIE!!!!!!! podpracuj na skille....B)B)
|
Powiem Ci tak im dłużej skilujesz na 1 slimie tak jakby jego skille też rosną i coraz mocniej Cię sieka. ja z tego ca pamiętam zacząłem na nich trenic od 60~ shielda co i tak wiązało się ze zmianą "matki" co jakąś godzinkę. rozumiem iż trenienie na innych monsterkach jest dość meczące dlatego kilka podpowiedzi: Matke zjedz do reda żeby szybko ją rozpoznać i w razie czego dobić,a jeżeli masz kumpla knighta/palla dogadaj sie z nim on będzie trenił sobie na slimie a ty lurniesz na siebie 2 słabe potworki i atakuj wolne klony :) oczywiście musisz mieć zgode osoby skilującej ja tak treniłem z kumplem :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:18. |