![]() |
The Count WAŻNE
Witam!
Jestem w miejscu gdzie można obudzić The Count. Kładę garlic necklace żeby go osłabić i klikam na trumne i nic. Pytanie : Czy trzeba rozpocząć quest, żeby go zbudzić czy można tak poprostu go ubudzic i zabic? |
to jest coś w rodzaju bossa tylko respi się na zawołanie - chyba musisz mieć questa zaczętego
|
Potrzebuje pewnej wersji:
na forum nic nie ma, na game chacie też nic nie wiedzą |
Bylem tam ostatnio i tez go nie bylo.
Odpowiedz jest prosta: TAK, trzeba dostac misje na zabicie tego bossa. Sam za pare dni to bede robil. Btw. Garlic neklace kladziesz gdzie? I jak to ma go oslabic? |
Gdy rozpoczniej odpowiadnio misje po kliknieciu na trumne on sie pojawia , nie jest taki slaby jak sie wydaje ;P swoim knightem z 1300 hp do 9 hp zjechal mnie z 10-15 sekund ale przezylem , najlepiej bic go gora dol exori gran , assassinka lub niewiem z czego drud/sork . przywoluje banshee ale ona akurat najmniej robi :)
|
Trzeba połozyć po jednym Garlic Neackle na każdą trumne. Wtedy zamiast [MONSTER]The Count[/MONSTER] pojawi się [MONSTER]The Weakened Count[/MONSTER], a jego pokonać będzie łatwiej. ;)
|
Cytuj:
|
No to juz wszystko jasne procz 1 rzeczy.
Jezeli robie ten quest z kolega i razem zabijemy The Count to zaliczy nam obu jezeli oddamy tylko 1 ring? Czy po prostu wchodzimy we 2, ja klikam trumne, zabijamy, zabieramy ring, kolega klika trumne, zabijamy i mamy 2 ringi? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |