![]() |
Cycki sorcem z summonem...
No wiec tak. Mysle sobie zeby pochpdzic pod thais na cycki z jakimis summonami, Kiedys bylem z archerem i jak sie cyc przezrzucil to nistety bylo po archerze :] Wiec teraz mysle czy nie pojsc ze scoutem? Scout jest szybszy, moze i slabsze hity wali ale jest szybszy chyba od cyca... W gre wchdoza tez dwa scouty... Jak myslicie co wybrac?
Mysle sobie ze lvl itd nie jest potrzebny do tego tematu. ale niech bedize: 22 sorc 27mlvl edit: myslalem tez o zaparcelowanym archerze, ale wtedy wydaje mi sie ze slabiej bije cyca i czesto jak nie ma mnie przy archerze to jaksi noobas przychodzi i go zabija... |
wedlug mnie wez scouta. nawet jesli cycek sie przezuci to scout zacznie uciekac i dobije sam tego cyca
|
Bylem kiedys z scouem na cyckach, ogolem spox, ale musisz go wspomagac z hmm :p
Powodzenia |
Jak myślicie, czy opłacałoby się w cyckopolis przywołać monka? Dałby se rade?
|
Cytuj:
Tu się zlamiłes :D Monk rozpieprzy cyce szybko :) |
Cytuj:
wydaje mi sie nic by ci nie dalo oparcelowanie archera bo cyc przesuwa parcele |
up: mi nei chodzi o oparcelowanie archera po to zeby cyc sie do niego nie dosatl, tylko po to zeby biegac naokolo tych parceli zeby archer se strzelal do cyca, tak jak robilem rpzy wejsciudo MT ale po prostu o wiele slabiej strzela niz uciekajac...
|
Jeżeli już jakiś z tych dwóch (archer, scout) to polecam scouta, jest szybszy. Ale ogólnie to sobie odpuść cyce w MS z summonem (na tym lvlu szczególnie), dużo poziomów jest. Zrób 27 lvl i wtedy z monkami na PoH tak jak ja :P
|
Cytuj:
|
Dzieki za rade ale poh wole sobie odpuscic a pozatym chyba wole jednak guardy z monkiem niz cyce :)
|
wiec robisz 27lv i idziesz albo na poh i rozwalasz co podejdzie ;p (cycki i minoski oczywiscie ;p)
albo b dobre rozwiazanie cycopolis fast exp :) WSZYSTKO monk ;p albo ds<pare ih zawsze sie przyda |
Monk - pomysł na 5!!!
To fakt, że Elf Sout rozgromi szybko cycka... ale z Monkiem chyba lepiej iść, ponieważ ma większe ataki!;) Gdy zsummonujeszsobie Monka na cyklopach wpierw co bedziesz musial zrobic to uciekać i uderzać z HMM lub GFB. Monk zatem będzie swoją techniką to robil (pamiętaj że Monk się również leczy). Życzę powodzenia przy expieniu i pozdrowionka ziom!:):)
|
zajebisty pomysl odwiezac temat sprzed póltora roku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:45. |