Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Cycki sorcem z summonem... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=18586)

ciemne dropsy 03-12-2004 18:52

Cycki sorcem z summonem...

No wiec tak. Mysle sobie zeby pochpdzic pod thais na cycki z jakimis summonami, Kiedys bylem z archerem i jak sie cyc przezrzucil to nistety bylo po archerze :] Wiec teraz mysle czy nie pojsc ze scoutem? Scout jest szybszy, moze i slabsze hity wali ale jest szybszy chyba od cyca... W gre wchdoza tez dwa scouty... Jak myslicie co wybrac?

Mysle sobie ze lvl itd nie jest potrzebny do tego tematu. ale niech bedize:

22 sorc 27mlvl

edit: myslalem tez o zaparcelowanym archerze, ale wtedy wydaje mi sie ze slabiej bije cyca i czesto jak nie ma mnie przy archerze to jaksi noobas przychodzi i go zabija...

morwi 03-12-2004 19:14

wedlug mnie wez scouta. nawet jesli cycek sie przezuci to scout zacznie uciekac i dobije sam tego cyca

Wilq 03-12-2004 20:01

Bylem kiedys z scouem na cyckach, ogolem spox, ale musisz go wspomagac z hmm :p
Powodzenia

Mr LaMeR 03-12-2004 20:04

Jak myślicie, czy opłacałoby się w cyckopolis przywołać monka? Dałby se rade?

Res 03-12-2004 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr LaMeR
Jak myślicie, czy opłacałoby się w cyckopolis przywołać monka? Dałby se rade?

Tu się zlamiłes :D
Monk rozpieprzy cyce szybko :)

Evul Tibian 03-12-2004 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ciemne dropsy
No wiec tak. Mysle sobie zeby pochpdzic pod thais na cycki z jakimis summonami, Kiedys bylem z archerem i jak sie cyc przezrzucil to nistety bylo po archerze :] Wiec teraz mysle czy nie pojsc ze scoutem? Scout jest szybszy, moze i slabsze hity wali ale jest szybszy chyba od cyca... W gre wchdoza tez dwa scouty... Jak myslicie co wybrac?

Mysle sobie ze lvl itd nie jest potrzebny do tego tematu. ale niech bedize:

22 sorc 27mlvl

edit: myslalem tez o zaparcelowanym archerze, ale wtedy wydaje mi sie ze slabiej bije cyca i czesto jak nie ma mnie przy archerze to jaksi noobas przychodzi i go zabija...

Zdecydowanie scouty, bo cyc ich nie dogoni, ale na wszelki wypadek wes kilka run IH zeby nie padly jakby co.
wydaje mi sie nic by ci nie dalo oparcelowanie archera bo cyc przesuwa parcele

ciemne dropsy 04-12-2004 12:43

up: mi nei chodzi o oparcelowanie archera po to zeby cyc sie do niego nie dosatl, tylko po to zeby biegac naokolo tych parceli zeby archer se strzelal do cyca, tak jak robilem rpzy wejsciudo MT ale po prostu o wiele slabiej strzela niz uciekajac...

ripper 05-12-2004 17:03

Jeżeli już jakiś z tych dwóch (archer, scout) to polecam scouta, jest szybszy. Ale ogólnie to sobie odpuść cyce w MS z summonem (na tym lvlu szczególnie), dużo poziomów jest. Zrób 27 lvl i wtedy z monkami na PoH tak jak ja :P

Koorvi 07-12-2004 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ciemne dropsy
up: mi nei chodzi o oparcelowanie archera po to zeby cyc sie do niego nie dosatl, tylko po to zeby biegac naokolo tych parceli zeby archer se strzelal do cyca, tak jak robilem rpzy wejsciudo MT ale po prostu o wiele slabiej strzela niz uciekajac...

cyc rozwali (czytaj przesunie) parcele

ciemne dropsy 07-12-2004 20:18

Dzieki za rade ale poh wole sobie odpuscic a pozatym chyba wole jednak guardy z monkiem niz cyce :)

Gietol 07-12-2004 20:42

wiec robisz 27lv i idziesz albo na poh i rozwalasz co podejdzie ;p (cycki i minoski oczywiscie ;p)
albo b dobre rozwiazanie cycopolis fast exp :)
WSZYSTKO monk ;p albo ds<pare ih zawsze sie przyda

Lebodziak 27-05-2006 19:47

Monk - pomysł na 5!!!

To fakt, że Elf Sout rozgromi szybko cycka... ale z Monkiem chyba lepiej iść, ponieważ ma większe ataki!;) Gdy zsummonujeszsobie Monka na cyklopach wpierw co bedziesz musial zrobic to uciekać i uderzać z HMM lub GFB. Monk zatem będzie swoją techniką to robil (pamiętaj że Monk się również leczy). Życzę powodzenia przy expieniu i pozdrowionka ziom!:):)

Frapper 27-05-2006 20:20

zajebisty pomysl odwiezac temat sprzed póltora roku

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:45.