Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   WOJNA (po co jak z kim i gdzie czyli jak ją zrobić ) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=18587)

FUZJANIJ-ELVANS 03-12-2004 18:53

WOJNA (po co jak z kim i gdzie czyli jak ją zrobić )

Dziś z kolegami 5 chcieliśmy zrobić powstanie przeciw Brazylijczykom, którzy robiom niezły syf na Xanterze jeden z naszych zaczol lac dwuch brazylijczyków jak przyszedł trzeci to każdy z nas uciekł a czemu bo nie było nas stać na poświęcenie swojego EXP ja bym z wielkom przyjemnosciom zrobił masowy szturm grupą ludzi od 40 do 50 na Brazylijczyków. Ale na Xanterze Polacy boją sie nosić stroju biało czerwonego i jak z takimi gadać i jedna prośba dajcie swoje plany jak zrobić wojne albo z gilldią albo z krajem lub miastem wtedy zacznie się dziać :) :evul: :evul: :evul:

Nom i ludzie z Xantery jednoczcie się w grupy i rubta rozpierduchy z tymi mendami najlepiej z BR :)

Gufat 03-12-2004 19:02

Takiego n00ba żadko kiedy widuję. Może powinienem zacząć grać na Xanterce? Miałbym kupe śmiechu. Po pierwsze: Tacy ekhm, ludzie jak wy nie wygrają z brazylijczykami. To coś jak powstanie styczniowe, jeśli wiesz o czym mówie. Po drugie: Nie macie planu ani strategii, co jest wystarczającym debilizmem. Nie macie szans a brazylijczycy i tak was wytępią. Gdybym grał na Xanterze sam bym do nich dołączył by was powybijać.

FUZJANIJ-ELVANS 03-12-2004 19:07

Powiem ci jedno. Ja chce mieć plan chce mieć ludzi chce wymyśleć wszystko ale jak ja się namęcze to zrobie przyjdzie dwuch i co. I wiem że Br nas rozwali. Jak będzie kto chętny do zrobienia jakielkolwiek wojny na tym serwerze niech mi mówi ja che iść tępić jakiś dziadów a Xantera to tylko jeden z serwerów, na których wladze ma BR a czemu my nie możemy mieć swojego serwera gdzie my będziemy najlepsi ??
Powiem jedno ja chce wojny z innymi bo nie moge patrzyć jak się tu ępi polaków i jak oni się boją :)

joey 03-12-2004 19:10

w czym ci brazylijczycy przeszkadzają? ja mam jednego kolege brazilijczyka i dobrze się z nim porozumiewam...
a tak pozatym to mi na takie coś by szkoda było expa :evul:

FUZJANIJ-ELVANS 03-12-2004 19:11

Tylko ciebie Br nie zabili 3 razy w godzine :)

I dodam do góry jak takiś mądry to sam zrub plan wojny :)

Gufat 03-12-2004 19:14

Och, wybacz, mam nadzieje że nie zwichnąłem Twej psychiki. Otóż wyjasniam Ci, że tylko taki słaby newbie-n00b, (jak zwał tak zwał) może ruszyć za Tobą do boju pod sztandarem polski. Już samo to ze jesteście w mniejszości, spowoduje że skopią wam tyłki. Inną racją jest to, że do buju ruszą takie n00by jak ty z hymnem polskim na ustach. Już to widze : "jescze polsqa nie zginela puki my rzyjemy!!!11!!1!". Współczuje~

FUZJANIJ-ELVANS 03-12-2004 19:19

Tu się mylisz do tego boju ruszył najlepszy polak jakiego znam :) a co do mniejszości to nas jest za duzo dlatego nas tępiom :)

FUZJANIJ-ELVANS 03-12-2004 19:20

No i psychiki nie uraziłeś :)

Afinor 03-12-2004 23:32

Po 1. Nie rozumiem po co wywolywac wojny.
Po 2. Nie podobaja Ci sie Brazuci - nie graj w Tibie, nie uciekniesz.
Po 3. Idz lepiej w RL sie pobic niz psuc juz marna opinie Polakow w Tibii.
Po 4. Najpierw idz na korki z ortografii potem sie bierz za granie.

Adaras 03-12-2004 23:51

Najpierw zaprzyjaźnij się ze słownikiem, potem ustal taktykę, a może za dwa lata uda Wam się zabić 8lvla.

Evul Tibian 04-12-2004 00:39

1. Bzdurny temat
2. Podejrzewam ze ci Brazole byl AFK bo inaczej byscie na miejscu padli
3. jak 5 polaczkow chce wojne wywolac? :D :D :D :D :D

FUZJANIJ-ELVANS 04-12-2004 08:50

Widze że temat wojny wam się podoba :) popiszcie jeszcze troche aż się miło patrzy

Afinor 04-12-2004 10:06

Ty wogole czytasz nasze odpowiedzi? Mowimy ze n00b jestes a ty sie cieszysz.

FUZJANIJ-ELVANS 04-12-2004 12:03

Piszcie dalej ja poczytam ciekawe rzeczy :)

Ojczul 22-12-2004 21:35

ja moge pomuc ale wolalbym raczej zabijac br bo cichu i pojedynczo skrytobujstwo bo w otwartej wojnie nie ma szans na zwyciestwo a pojedynczo mozna troche wybic tych durnych br niektórzy sa nawet spoko ale wiekszosc to same noby

Myro 22-12-2004 22:36

Ech wojny sa ciekawe ale co wam z tego bedzie?? Jak ją wygracie co jest raczej nie prawdopodobne to i tak nie zapanujecie nad serverem bo znajdzie sie lepsza glidlia co wam dokopie.

Trener 22-12-2004 22:47

Ludzie ale się uwzieliście..

Jeżeli rzeczywiście trafiasz na n00ba brazuke i on coś ci złego robi to zabijasz go i spox. Żaden wyższy levelowiec się nie wtrąci.

Tak jak było mówione...W otwartej wojnie nie macie szans.

Cytuj:

Piszcie dalej ja poczytam ciekawe rzeczy
Nabijasz sobie tylko posty??

Cytuj:

Ech wojny sa ciekawe ale co wam z tego bedzie?? Jak ją wygracie co jest raczej nie prawdopodobne to i tak nie zapanujecie nad serverem bo znajdzie sie lepsza glidlia co wam dokopie.
Niekoniecznie....Ale nikt ngdy nie zapanuje nad żadnym server...Tutaj chodzi o proporcjonalna ilość graczy z jendego kraju w stosunku do innych...Proste rozwiązanie - namówiecie tysiące kumpli aby zaczeli grać na tym servku...bedzie was więcej, więc "zapanujecie" na servie

Cytuj:

Ty wogole czytasz nasze odpowiedzi? Mowimy ze n00b jestes a ty sie cieszysz.
- :cup: :cup:

$corcerer 23-12-2004 00:42

Szybkie podsumowanie topika:
  1. Rasizm
  2. Ksenofobia
  3. Głopota
  4. Analabetyzm
  5. Skrajna ignorancja.
Jakieś sprzeciwy ?

Scream 23-12-2004 06:48

Ja pomagalem fazanijowi organizowac wojne, ale za duzo z tym roboty i se dalem spokoj. Myslicie ze jestem noobem? Nie chodzilo mi tu o patriotyzm, o to ze br opanowaly serwer, zeby polacy trzymali sie razem, nie byly to poglady rasistowskie itp. Dla mnie wszyscy sa tibijczykami i nie dziele ludzi ze wzgledu na narodowosc. mam na xanterze 30 sorca i chchialem sie zabawic- mialem full runek i mialem ochote wziosc udzial w wojnie jakiejs. Wojny w tibi sa naprawde fajne ;]

Arathorn 23-12-2004 07:46

@Afinor

Widocznie kolo wyznaje zasade "nieważne jak o tobie mówią ważne by nie przekręcali nazwiska"

:)

a swoją drogą to zgadzam się z $orcerer'em

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05.