![]() |
Pytanko
wiec tak postanowilem nadac nowy temat poniewaz nikt mi nieodpowiedzial na temacie gdzie expic xx/xx X(
A wiec tak mam pare pytan: 1.gdzie expic z 43/41 18 lvl knight pacera pacc p-set steel helm l-boots d-shield scimar. 2.Gdzie jest dom sw. mikolaja na rooku bo niewiem gdzie mam robic sniezki :D 3. czemu na paceze niema GM bo mam do nich pare spraw JESTEM MALYM NEWBIE WIEC NIE KRZYCZCIE :baby: ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Cytuj:
Ad2. Na rooku go nie ma, a na mainie nie mozna juz robic sniezek Ad3. Bo im sie nie chce wchodzic Ad4. Quest na n00ba(raczej newbie:P), wystarczy sie zalogowac na forum pod nickiem Heli i juz A tak na serio na tym forum nie mozna rozmawiac o questach. Tyle |
Cytuj:
2. nie ma, sniezki mozna zdobyc tylko na rooku z trudnego questa (to chyba jeszzcenei jest quest spoling) 3. nie chce sie im wchodzic? 4. quest spoling = ban |
summona na pacerze atakowac nie mozna...
|
.....
1. Naprawdę potrenuj, to nie boli. Ja moim knightem troszeczkę przyłożyłem się do treningu i mam na 8 lvl skile 37/35.
2. Nie ma. Hahaaa, pewnie, śnieżek się zachciało. Przecież ten bug dawno zlikwidowali 3. Ehhh GM [ pewnie i tak by im się słuchać nie chciało twoich dylematów :p ] 4. Quest spoiling ! Kto chce bana niech napisze jakiś quest! buahahah 8o |
Thx
Dzieki trenuje caly czas ale skille mi sie niezbyt szybko bija :(
sroro niemozna opisywac questow to szkoda ale czemu przeciez to niepowinno byc zakazane :confused: ale skoro tak to pytanie 4 sie nie liczy |
Cytuj:
|
Cytuj:
za free i bez bana :cup: |
quests
@ Heli : narazie popracuj nad charem bo questy z dobrym lootem przeważnie łatwe nie są .... :(
|
Nrazie mam tylko lepszy spike sword ale poza tym to wiem ze questy sa menczance, chociaz 3 perly prawie za free i broad sword ten quest nie trudny jest
:D |
...
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19. |