![]() |
59 RP Arena
Witam. Czy dam radę na 2 arenie 59 RP ze skillami 83/68? Z góry thx za odpowiedĽ. Aha i ile zabrać ze sob± potionów? :)
|
Moja opinia: Dasz rade, weĽ enchanty, Potionów...hmm, tyle ile uniesiesz ;)
|
wlasnie tyle ile uniesiesz i enchanty ja zrobilem to z bp shp i 2bp mp bo zapomnialem po huncie dokupic ale dalem rade na 60lev -.^
|
Lajcikiem polecam zabrać : - dwarfen ringa i na twoim lvl energy na ostatniego bosa potrafi ładne combo zasadzić mi z 800 hp zostawił cos kolo 150 :Pocenil bym go jako słabszego dl :) ogólnie dasz rade i to spokojnie :) Powodzenia
|
0.5 bp shp, 1.5 bp smp, 5-10 enchantek i tyle ;p w ostatnie bossy z exori san/con walisz
|
Ja wczoraj zrobilem ta arene 46ms bez jakis wiekszych problemow wiec raczej nie masz co sie bac: Uwazaj na 2 djina i wez dwarven ringa.
|
WeĽ 3 energy walle - chyba wiesz o co chodzi;)?
|
Ja na 50 lvlu 75/70 dałem rade.
Poszło ze 2 bp strong manasów i bp strong health. Lajt. Tylko wrzuć utani hur i uciekaj. :cup: |
Cytuj:
|
żałosne on pyta o Rp a nie o Ms or Ed... boshe...
pewnie ze dasz rade :P nie powines miec wiekszych problemow Powodzenia ! |
Dasz rade enchanty potionsy i jedziesz ;>
:cup: |
Normalnie dasz rade :D
|
Ja zrobiłem 46ek z 65/62 więc ty zrobisz lekko
15ench WeĽ to co zawsze + 5bp small hp. Lecz się jak masz 600hp nimi. Dwarven ring Time ring Might ring x3<ostatni boss wali niezłe comba, mnie z 700hp do 200~ zjechał na ek, byłem bez ringów> I nie lecz się sanem na ostatnim bosie, lubi spamować ;> a brak many=dead Utani hur też na ostatnim lepiej nie, j/w. Might ring+smalle na 600hp i strongi gdy mniej i musisz zrobić :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |