![]() |
Odryty quest na demon legi po tym patchu!
|
jezeli ktos to odkryl to wielkie gz i czekamy na spoilery i quest servicy i demon legsy beda po 30k (jak avenger)
|
Szczerze się zdziwiłem, gdy okazało się, że to nie keylogger.
Film kręcony przez osobę przed oakiem, która pomaga osobie robiącej questa. Nie widać nic, co przyda się do zrobienia go. |
dwa tematy ten sam film :(
ludzie myślcie |
:o zdziwko jak u pana up, 100% przekonany bylem ze to Keylogg.
#topic: Juz sie spoila nei moge doczekac :baby::P |
Lol. to nie jest zrobione po patchu, przecież zostały po nim dodane tam nowe potworki czego tu nie widać :o
@ Ajek Swym postem pokazałeś tylko swoją "inteliencjem" |
@up
Mylisz się. Grimów nie było przed patchem, na raz 2 betrayed wrath, tibia cam tv nie potrzebuje wersji 8.20 Top Jak ktoś już zauważył, nic nie ma co mogłoby pomóc w rozwiązaniu questa (może i dobrze ) |
ziomek zapewne mial farta podczas zaliczania "niewidzalnych dzwign"...
a tak ogolnie to nic ciekawego. |
Cytuj:
|
Czekamy na spoila;d
|
oj nubki spoile juz od dawna sa ;] hf with searching
|
Wiecie co mnie najbardziej śmieszy? To, że wszyscy jadą po Cipsofcie, że dodał questa, w którym można zdobyć Demon Legi. Jednak, gdy przejdziemy trochę do przeszłości i zatrzymamy się na quescie zwanym Pits of Inferno, to już nikt nie zauważy, że są tam do zdobycia Soft Bootsy, które przed PoI były nie mniejszym rarem (miał je Mulf i może ktoś jeszcze). Jesteście po prostu zazdrośni, że ktoś już je zdobył albo wie, jak tego dokonać, a wam nic nie chce podpowiedzieć. Zaraz powiecie, że PoI jest znacznie trudniejszy, może był trudny, ale oglądając filmiki, gdzie Ruthless bije rekordy wykonując go szybciej niż niektóre światy robią Banshee questa, jest to po prostu śmieszne, a inni gracze nie muszą nic wybijać, wystarczy, że nie będą przeszkadzać i będą się poruszać z punktu A do punktu B.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Anyway, ten quest na demon legi już nie istnieje a został zrobiony tylko dlatego, że nasz ów bohater wszedł do oaka jeszcze przed patchem. Więcej info macie dziale Updates. Cytuj:
|
no teraz będziemy mieli OTS'a :D
buy demon legs 20k :/ |
Cytuj:
Proponuje przeczytać>zastanowić się>przeczytać>przeczytać> ZROZUMIEĆ. @Topic Wkońcu sie okaże jak go zrobić, a wątpie żeby było wtedy dużo łatwiej. |
Cytuj:
|
@up
moglbys podac link do tej stronki? |
http://www.tibiacity.org/community/interviews/Mulf.php
ciekawy wywiad jakby mi sie chcialo to bym przetlumaczyl ale mi sie nie chce |
Wydaje mi się, że to nie będzie za bardzo tak z tą caną d legów. Już prędzej 2 kk, ale to tak btw, bo przeca tam są inne ciekawe nagrody do zgarnięcia :)
Poza tym quest jest dość ciężki fizycznie i umysłowo, bo jak mi wiadomo (a mogę być oczywiście w błędzie) to za wiele osób go nie wykonało, można by je policzyć na palcach jednej ręki. Tak więc drogie moje miśki d legi nie są wcala a wcale popularne (w znaczeniu łatwodostępne itp.) a tu masz linka do wywiadu na tibiacity:http://www.tibiacity.org/community/interviews/Mulf.php Jest foto z softami, są też fajne GSy (wyglądją jak ważki w tradycyjnej chińskiej zupci <mniam>) Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |