![]() |
Mass Kicki znowu?
Czym terazniejsze mass kicki sa spowodowane? Atakami DDoSa? Na guardi od paru dni kicki co pare godzin... Na pewno to nie jest wina mojego internetu bo zawsze kiedy jest kick on dziala...
|
uhahahaha a na neranie nie ma kicków :o
przed chwilą lognołem się na refugie i parenaście osób pisało o tym kicku :/ (większośc po tp w temple xD) |
no wlasnie kumpel z guardi tez mowi ze co pare godzin jest mass kick na guardi od kilku dni wiec to nie wina twojego neta w 100%, ja na trimerze mam spokój i cisze wiec idk ;/
|
Na Luminerze nie ma kicków.
|
ja miałem 2 kicki odkąd gram od 1.5 tygodnia ale spowodowane moim netem, natomiast czasem zdarzają się freezy niewielkie
|
09:26 You see a dead human (Vol:10). You recognize Wielki Voldemort. He was killed by a frost dragon.
wiec to nie jest problem internetu na 100% moze jakies zaklocenie polaczenia na trasie szwaby-polaczki? |
Gram na Guardii, i powiedz mi, kiedy ostatnio miałeś kicka? Bo ja w ciągu (ok) dwóch miesięcy miałem tylko jeden.
|
w ciagu paru dniu ze 4
|
No to good, że na Guardii już nie gram. Na Thorii (germański serw) jest spokojnie, a pguje (/botuje) od dwóch dni i żadnego kicka nie było.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |