![]() |
Jaka najlepsza taktyka na Ungreez
Jaka jest najlepsza taktyka na Ungreez dla 100 ek 79\76 skills. Chciałbym go zabić solo. Niestety dzisiaj próbowałem za pomocą exori. Zeszło mi 80 mf i 80 ghp a ja jemu zabrałem 15-20% hp. Ew szukam wysokiego bloka lub sio który pomógłby mi się z nim rozprawić, zaplacę :)
|
Cytuj:
co ty chcesz z takimi skillami robic? takie skille to podstawa dla 50 lv, wbij 90 to pogadamy |
Cytuj:
ZAl mi cie kazdy treni do ilu chce to jest jego i tylko jego sprawaa.. jak mu dobrze z takimi skilami to nie musi trenic a jak zle to niech treni. |
Najlepsza taktyka na tego demca ?? ubić jak najszybciej :P exori gran najlepsza dostępną bron + ring do skilla (najlepiej tez zbroja do skilla) i pakujesz w niego jak w worek treningowy aż menda nie zdechnie
|
Cytuj:
|
Idz np. w 2 ek , jeden blokuje a drugi bije i pozniej zmiana tak jest najlepiej , albo z palkiem i tak samo , albo ed :P ale to sam bloczysz a pozniej jemu bloczysz , a i jezeli ktos zabil tego Demona i wyszedl to nie moze wejsc ;>
|
Ten pedzio jest w chuj słaby 71ed zabiłem go na 3bp smp i bp~ icicle. Nie rozumiem koleś 125ek po mnie padł. Teraz wychodzi balansacja profesjii ^^. Z takimi skillami to możesz, ale iść na zółwie ...
|
Widać że korzystałeś z poradnika na forum NG 100 ek without skilling! Waypoints and scripts!!! xD
Ty kiedyś skilowałeś ? nie umiesz ? przecież bez skillenia na 100 lvlu powinnieneś mieć +80 skill ... I nie jest to kwestia kto jakie chce mieć skille bo on to se może na rotach po expić najwyżej :o takie skille to mają ~50-60 lvle zara jeszcze wyskoczysz :,,lepiej poczekam aż wbije 4 mlvl żeby uhy używać'' :o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |