Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Legalne czy nielegalne? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=186496)

<>ddamiann<> 25-07-2008 09:43

Legalne czy nielegalne?

Nie mogę skillować moim knightem, ponieważ łazi tam na bocie Bob Lowrider i expi ;/ Czy w tym czasie mogę wejść na postać kuzyna i jemu poexpić? Czy takie wchodzenie na czyjeś konta jest legalne?? :confused:

Slythia 25-07-2008 09:52

Nie wolno nawet wchodzić na cudzą postać, gdyż nawet coś takiego nazywane jest "account sharing".

Lecz kto Cię złapie?

Wylansowany 25-07-2008 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2198040)
Lecz kto Cię złapie?

Teraz każdy, bo napisał o tym na forum :p

@topic
Może zdarzy się cud i zaraportujesz (dobre słowo?) tego gracza, to GM przyjdzie i...

<>ddamiann<> 25-07-2008 11:06

Cytuj:

@topic
Może zdarzy się cud i zaraportujesz (dobre słowo?) tego gracza, to GM przyjdzie i...
Już go reportowałem, nawet napisałem na tibia.com a GM ma mnie w dupie :(

Cane_Gof 25-07-2008 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2198130)
Teraz każdy, bo napisał o tym na forum :p

@topic

taaa pojawi sie Gm gostkowi włączy sie alarm i gówno będzie dalej bocił chyba że afk

FuNkY^ 25-07-2008 11:21

Koles siedzi pewno se na forum albo oglada tv zalaczyl se alarm i ma wszstko w dupie ... jak polowa graczy ... ;(

Sogeking 25-07-2008 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <>ddamiann<> (Post 2198167)
Już go reportowałem, nawet napisałem na tibia.com a GM ma mnie w dupie :(

Jak każdego FACCa i większość graczy. Wogóle teraz zaraportować i otrzymać odpowiedź w przeciągu 30 minut (lub wogóle otrzymać) graniczy z cudem.

maticmg 25-07-2008 11:56

ban za nic....

nie masz co raportowac... gmowie maja wazniejsze sprawy an glowie niz karanie botow

gralem wczoraj w nocy w tibie i jeden typek zaczal oferowac na game-chacie sprzedaz pacaa...1 lvl po raz piwrwszy zalogowany na tibii....wiadomo mail ochote zabrac kogos konto....z reszta chatu zaczelismy po nim jechac....
ja napisalem do neigo zeby od razu naisal ,,i will hack your account'' zeby kazdy wiedzial o co mu chodzi......on dostal tydzien bana....moje konto jest zbanowane na miesiac....moze mi ktos powiedziec do kogo pisac wyjasnienia.....z gory dziekuje za pomoc.....:(

a co do gm....mogliby sie wziac za tepienie potow i tych ktorzy wysylaja w grze keyloggery.....X(

<>ddamiann<> 25-07-2008 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maticmg (Post 2198235)
nie masz co raportowac... gmowie maja wazniejsze sprawy an glowie niz karanie botow

gralem wczoraj w nocy w tibie i jeden typek zaczal oferowac na game-chacie sprzedaz pacaa...1 lvl po raz piwrwszy zalogowany na tibii....wiadomo mail ochote zabrac kogos konto....z reszta chatu zaczelismy po nim jechac....
ja napisalem do neigo zeby od razu naisal ,,i will hack your account'' zeby kazdy wiedzial o co mu chodzi......on dostal tydzien bana....moje konto jest zbanowane na miesiac....moze mi ktos powiedziec do kogo pisac wyjasnienia.....z gory dziekuje za pomoc.....:(

a co do gm....mogliby sie wziac za tepienie potow i tych ktorzy wysylaja w grze keyloggery.....X(

Bardzo fajnie, ale po co skopiowałeś swój temat??

Piotrek Marycha 25-07-2008 15:59

@maticmg: skoncz sie żalić, z punktu widzenia GMa i wszystkich innych graczy dostales slusznego bana, twój punkt widzenia nikogo nie obchodzi, liczą sie czyny a nie intencje

maticmg 25-07-2008 16:31

jakie k**** czyny....jak powiesz koledze ze chcesz go zabic to idziesz w realu do paki..nie sadze...

a jezeli napisze ze nie lubie czarnych butow ktos zreportuje fragment nie lubie czranych....tez dostane bana???

@down
musisz mi wybaczyc ale moj komputer nie obsluguje polskich znakow, a literowki...kazdemu sie zdarzaja

XeX 25-07-2008 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maticmg (Post 2198656)
jakie k**** czyny....jak powiesz koledze ze chcesz go zabić to idziesz w realu do paki..nie sądze...

a jeżeli napisze że nie lubię czarnych butów ktoś zreportuje fragment nie lubię czarnych....tez dostane bana???

Patrz jak piszesz

Urban52 26-07-2008 00:28

To jest nie legalne, ale bądźmy szczerzy , kto cię złapie? narzekacie na GM że olewają wszystko, tak na prawdę ich jest za mało!

robek 26-07-2008 09:21

Nie mowcie ze GMa nie ma, ostatnio wpadl od picu pokazac ze jest (18:16 GM Laylee of Celesta [2]: leave xO) jak zasypywali depo noobom, ale i tak nic nie zrobil tylko kazal wyrzucic smieci do kosza a noob stracil eq.

Cytuj:

Patrz jak piszesz
rozsmieszasz mnie -.- ani 1 bledu ort, masz cos do niego a tym bardziej do mnie ze pisze bez polskich znakow? takim tylko waarny wstawiac.

Monsword 26-07-2008 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maticmg (Post 2198235)

ta.... jakie naprzykład?
ich robotą jest banowanie... maja czas na banowanie ziomkow co tp daja a nie maja czasu na botterów?...
ja sobie w inny sposób radze z botami :} kiedys ziomka zamknołem na 3 godziny w jedny ładnym pokoiku ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08.