![]() |
Wszystkiego Najlepszego dla Hegemmona
Hegemmon dziś obchodzi 19 urodziny (tak przynajmniej ma w profilu zapisane heh). Z tej okazji życzę mu jeszcze większych sukcesów na forum, ale co więcej, moderatorem już jest, to teraz pora na admina. :P
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO HEG!!!! |
Ja rowniez wszystkiego najlepszego! Rarow w Tibii, hlvla. A na rl to co tam tylko kcesz:).
Btw. Moze jednak na PW lepiej?:) |
Cytuj:
PS. Masz urodziny w fajny dzień (BaRbÓrKa) |
Wszystkiego najlepszego Hege :) Spelnienia wszystkich marzen i lepszego neta! :D Trza bedzie w koncu wyskoczyc na male piwo i poglebic nasza dluga znajomosc :)
|
Wszystkiego najlepszego, Hege! Stoo lat stoo lat nieech zyje zyje nam...
Spelnienia marzen, fajnych opek, malo noobow:P i czego tylko sobie zazyyyczyyysz:P :cup: |
Zycze Ci szybkiego i latwego Anniha (hmm...raty powinny wystarczyc ;) ) i aby Twoj druid na Antice rozwinal sie do poziomu Himmi~ ;), oraz lepszego neta (tak jak Zag ;)) i jeszcze lepszego loota niz zwykle :D
|
No, wszystkiego najlepszego po prostu, nie będę powtarzał po innych:p
|
Wszystkiego najlepszego, Hege!! Jeszcze lepszego opka Ci życzę i wszystkiego co chciałbyś mieć ($$$)! :D Jak to się po łacinie mówi: "Bene Tibi" ! ;)
EDIT: A przy okazji chciałbym złożyć życzenia koledze po fachu (Artist). Najlepszego, Kuraj! ;) |
wszystkiego najlepszego... z drowia szczęcia pomyślności...neta 1gb/s i spełnienia zyczeń :king:
|
Dużo szczęscia w dniu Urodzin.
http://www.mspineapple.com/cards/hbdpink.gifWszystkiego najleprzego Hegemmonowi, a także innym, dzisiejszym solenizantom.
Wszystkiego najleprzego HegeMonowi-który zmarał 2k lat temu, z okazii rocznicy śmierci:P |
Sto Lat! Sto Lat! Niech Żyje Nam! A Kto Znami Niewypije Niech Pod StoŁem ZaŚnie! :p
|
Zdrowie twoje w gardło moje :)
http://www.3m.com/us/home_leisure/pr...ppy%20bday.jpg http://img55.exs.cx/img55/5492/ed-happy_birthday_jo.jpg ;-)))) |
Co ja bede powtarzal...ZDYCHAJ, ALE JUZ!!!(joke). A tak na serio to wszytkiego najlepszego + weny do pisania Planu Ostatecznego. :)
|
Powiem krótko:
NAJLEBSZEGO!!!! :) |
Rano patrzę na okienko urodzin: "Urodziny dziś obchodzą: (parę imion), Hegemmon". Myślę - "jakiś błąd pewnie, skoro jeszcze żaden temat na ten temat nie powstał". A jednak...
Wszyskiego najlepszego na nowej drodze życia (moderatorstwa), szczęścia, neta jaki mają w NASA, forsy, miłego szefa, seksownej małżonki i co tam jeszcze sobie wymyślisz. :blazen: Merry birthday! |
Dzięki :)
(Raul, piueniądze zgodnie z naszą umową sąjuż na twoim koncie ^.- ) @Dwimenor: Kto to jest Hegemon? Ostatni zmarł ~2k lat temu :P @ Dobo: Ty zbereźniku! B) @ Zaglada: Bardzo chetnie :P łap browarka i przybywaj do mnie >:-) A co do opka.. pisze się pisze... Teraz już nawet znam mniejwięcej fabułę a w mym umyśle (będącym obecnie w stanie upojenia alkoholowego) kołacze zakończenie :P P.S. "(tak przynajmniej ma w profilu zapisane heh)." Raul.. zarzucasz mi kłamstwo? Ju motherr faker! U di in mein! :evul: |
Nie wchodziłem na forum i mam lekki poślizg z tym tematem. Wszystkiego Najlepszego Hege i powodzenia przy pisaniu Planu Ostatecznego ;) .
|
Jedynie DWIMENOR(chyba dobrze napisalem) nie zapomnial o innych solenizantach z czego wielki + dla niego.
Dolączam sie do zyczen :) PS. Moze zrobicie nowy dzial w forum o nazwie Zyczenia?? |
życze ci duzo:
tajemniczych pacreli z super itemkami duzo kumpli wielu udanych huntów duzo czystej izdrowia wielu zyczen urodzinowych :p wielu sukcesow w zyciu oraz mase usciskow od wszystkich forumowiczow :D oczywiscie niezapomnijmy o innych solenizantach hapi birstaj for ewryłone taki zarcik :D |
STOOOOO LAT STOOOO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM STOO LAT STOO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE ZYJE NAAAAAAAAM NIECH ZYJE NAM W ZDROWIU SZCZESCIU POMYSLNOSCI NIECHAJ ZYJE NAM A KTO ?? JAKIE GLUPIE PYTANIE JASNE ZE HEGEEEEE
A TERA WSZYSCY RAZEM STOOOOO LAT STOOOO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM STOO LAT STOO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE ZYJE NAAAAAAAAM NIECH ZYJE NAM W ZDROWIU SZCZESCIU POMYSLNOSCI NIECHAJ ZYJE NAM PS. Congratulazions Mr. Hegemmon :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55. |