![]() |
Gdze i jak mam skilowac i expic
Mam 23 lvl palla skile 64/52 nie wiem czy dalej skilac czy expic prosze o szybką odpowiedz nie pytac sie czy stac mnie na kamyki bo mam okolo 60k
|
Jasne że skilluj. Wbij skille 75-80 i potem dopiero zacznij expić, możesz też skillować do 90 a potem cały czas expić (nie skillujac)
|
wbij 75-80 skila i pacc sie kłania ;)
|
a ja mam 10 lewaco mam najpierw zrobic
|
wbij 50-65 skile :S zalezy czy jestes kasiasty
|
Ic Skiluj do 70-80 potem doex do 25 lvla na cycach przy POH potem ic na dragony o 30-35 lvla i jak masz Bohy Na Gsy!:cup:
[CHAR]Risendo[/CHAR] Best Solo [MONSTER]Grim Reaper[/MONSTER][MONSTER]Demon[/MONSTER][MONSTER] Juggernaut[/MONSTER] |
;p
Ale z tym skillem 90 to ktos przesadzil xD Ale ja uwazam ze 75 wystarczy do expienia :) Skile maja podobac sie tobie, jesli uwazasz ze Cie satysfakconuja, to mozesz expic nawet teraz. Mialem palka na 20lvl skill 54/46 i juz expilem bo skille mnie satysfakcjonowaly, no moze nie do konca, ale dalo rade expic :) wiec rob co chcesz :) Pozdro
|
Skoro masz kase radze Ci poskilowac poki mozesz, bo potem jak skil urosnie to trudno skilowac :/
A do ilu skilowac? To zalezy ile bedzie Ci sie chcialo i ile Ci starczy zeby expic na swoim ulubionym expowisku :) Ale wedlug mnie jakbys wbil skila 80 to by Ci starczylo moze nawet do konca gry, chyba ze bedziesz chcial poskilowac for fun B) |
Matiszek2- lubisz skilowac? Bo ja nie ;P For fun xD ;PP
Ale tak wogole to sie zgadzam ale mozesz miec skile 55 i jak by ci pasowaly to z z takimi jedziesz ale 80 bda dobre ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |