Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Trolle na PACC Area. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=186617)

Hakuoh 26-07-2008 01:52

Trolle na PACC Area.

Potrzebuję potwierdzenia ze strony graczy z PACCem.
Czy na waszych serwerach trolle na PACC Area też się wolniej respią w godzinach szczytu?

Diamond'Stalker 26-07-2008 10:29

Hiho!

W godzinach szczytu trolle respią się najlepiej :) Według mnie najgorszy respawn jest w godzinach porannych.

Pozdrawiam

Hakuoh 26-07-2008 10:35

Chodzi mi o coś innego.
Przy czyszczeniu jaskiń zaczynając od 8 trolli respią się od 1 do 3 trolli piętro niżej, gdzie przed updatem było już full, a w ósemce zaledwie 4.
I pytanie czy jest to samo n innych serwerach.

Przepraszam, być może źle sformuowałem pierwszego posta.

Tocallo 26-07-2008 12:17

Przykro mi, respią się trochę wolniej, więc twój bot troszkę więcej się narobi, a ty będziesz musiał dłużej poczekac

;<

@down
nie sugeruje tylko wiem ; ]

Hakuoh 26-07-2008 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tocallo (Post 2199854)
Przykro mi, respią się trochę wolniej, więc twój bot troszkę więcej się narobi, a ty będziesz musiał dłużej poczekac

;<

Sugerujesz, że używam bota? O.o

@down
Zdziwiło mnie to tylko, chyba że to poszło pod inny adres.

Dindsuk 26-07-2008 12:45

No i sie zaczyna...;/

Milan ognia 26-07-2008 13:16

Tocallo wie wszystko. Wie kiedy i co jesz, wie kiedy śpisz, zna Twoje passy ale nie wykorzystuje tego. Przecież on tylko patrzy na screena i jego wewnętrzny zmysł mu podpowiada.
@Top:
Pytałem, faktycznie.

Tocallo 26-07-2008 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milan ognia (Post 2199924)
Tocallo wie wszystko. Wie kiedy i co jesz, wie kiedy śpisz, zna Twoje passy ale nie wykorzystuje tego. Przecież on tylko patrzy na screena i jego wewnętrzny zmysł mu podpowiada.
@Top:
Pytałem, faktycznie.

nie wiem skad takie kretynskie teksty, ale to chyba wina wieku. wali mnie twoja krytyka, ktora mnie nie dotyka.

poza tym daruj sobie takie pw do mnie, bo mnie nie wzruszaja:
http://img359.imageshack.us/img359/5415/pwforumem3.png
nie wiem co chciales tym pokazac, nawet nie bede na to odpowiadac.

zabawne jest to, ze pare razy widzialem pieknego cave bota u autora tematu. tak w Tibii.

zresztą nie musicie sie już kłócić bo swoje wiem.

gl

Milan ognia 26-07-2008 13:59

A ja myślałem, że pw są od tego, by całe forum nie widziało. Ale skoro chcesz: a ja widziałem różowego jednorożca co kopulował z błękitnym pegazem - oboje mamy coś z garem.

Hakuoh 26-07-2008 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tocallo (Post 2199958)
zabawne jest to, ze pare razy widzialem pieknego cave bota u autora tematu. tak w Tibii.

Jeżeli tym chcesz zepsuć moją reputację to powodzenia. ^^'

Proszę o zamknięcie tematu ze względu na offtop.

Diamond'Stalker 26-07-2008 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hakuoh (Post 2199716)
Chodzi mi o coś innego.
Przy czyszczeniu jaskiń zaczynając od 8 trolli respią się od 1 do 3 trolli piętro niżej, gdzie przed updatem było już full, a w ósemce zaledwie 4.
I pytanie czy jest to samo n innych serwerach.

Przepraszam, być może źle sformuowałem pierwszego posta.

Hiho!

Informuję że na Morganie jest tak samo ;)

@Tocallo
Nie wszystko co expi lepiej niż ty jest botem.

Pozdrawiam

Dindsuk 26-07-2008 15:03

Jestem w tej sprawie neutralny, Hakuoh wie jak jest naprawde i po co jechac po sobie? Tocallo moze troche przesadzil, ale czy to jest temat o botach?

Evol 26-07-2008 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamond'Stalker (Post 2199994)
Nie wszystko co expi lepiej niż ty jest botem.

Właśnie.

@Topic
Niby godziny szczytu, ale są też wakacje, więc serwery niekoniecznie są pełne.

Ace70ne 26-07-2008 18:08

Dziwi mnie tu trochę podejście Tocallo, który traktuje każdego wyższego od niego lvla jak bota. Przyznaję rację Fletcherowi.

Tocallo 26-07-2008 18:51

ja traktuje kazdego wyzszego lvl od mojego za bot'a?
smieszny wniosek napisany przez smieszna osobe.
smieszne xdd

mam swoich idoli jak i ludzi ktorymi gardze. proste.

a o swoja reputacje troszcz sie sam stwierdzam fakty

@down
nie dotyka mnie twoja opinia, akurat opinie botterow najmniej mnie obchodza ;-]

Hakuoh 26-07-2008 18:55

Fakty, w których nie ma dowodów.
Uważałem cię za spoko gościa, ale tym zjechałeś na same dno. ^^

Scobel 26-07-2008 19:12

Tocalii ... (wiem zle odmienial twoj nick - tzn robie tak jak mi sie podoba), chlopie co z toba, czlowiek pyta a ty jakies swe 3 po 3 bez sensu ... Tak jak z tym PW ... tlumacze skrot "Prywatna Wiadomosc" - z naciskiem na prywatna ...

Po upie na rooku z tego co sam widze trolle spowolnily, pajaczki przyspieszyly, i chyba rotwormy przyspieszyly respy ... Szkielety zostaly wraz z wilkami i misiami tak jak byly - chodzi o czas raspu ... Ogolnie zjechali pacc arene bo calosciowo wolniej sie respi jesli sie all doda - chodzi o laczny czas respu przed i po upie all potowrow z pacc areny ...

Bieda ...

A czemu na ta wyspe nauki ze tak to ujme tylko raz mozna wbic ... A czy jak sie na niej wyloguje o ile sie wogole da ... (nie sprawdzalem a wejsc juz nei moge) to mnie do swiatyni tp czy bez problemu moge tam siedziec do upa ??:D ... bieda ... chyba ze cos zle zrobilem :P co mozliwe

Hakuoh 26-07-2008 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 2200442)
A czemu na ta wyspe nauki ze tak to ujme tylko raz mozna wbic ... A czy jak sie na niej wyloguje o ile sie wogole da ... (nie sprawdzalem a wejsc juz nei moge) to mnie do swiatyni tp czy bez problemu moge tam siedziec do upa ??:D ... bieda ... chyba ze cos zle zrobilem :P co mozliwe

Pozostaje jeszcze [illegal]TP[/illegal].

Ace70ne 26-07-2008 20:32

@Tocallo

Pisząc ostatniego posta pokazałeś, że nie rozumiesz tego co inni piszą na Twój temat. Nie wiem kto w tym przypadku okazał się śmieszny. Napewno nie ja.

RookeR 26-07-2008 20:33

@ Tocallo

Oskarżenie o botterstwo to poważny zarzut. Może jakieś dowody? Po co kłótnia?

@ Hakuoh

Same question. Po co kłótnia?

Ps. Tak jak Dindsuk pozostaje w sprawie neutralny. Bo nie znam żadnego z was na tyle żeby za was ręczyć.

Pozdrawiam =]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:46.