![]() |
Thais czy Venore?
Witam!
Mam mały dylemat. Na 15 level'u chce sie przenieść do Thais czy to dobry pomysł? Info: Knight Eq:[ITEM]Crusader Helmet[/ITEM] [ITEM]Golden Armor[/ITEM] [ITEM]Vampire Shield[/ITEM] [ITEM]Blue Legs[/ITEM] [ITEM]Fur Boots[/ITEM] #Down Co mnie to ze spokojniejsze :D Ok skilluje do 60 i exp. To co Thais czy Venore |
Powiem ci ze mlvl masz niski jak na lvl ;/ skile takie w miare w sumie :p Nie no nie sa zle ale najlepiej do doskiluj do 60/60 i potem exp. A thais i Venore? wydaje mi sie ze... Thais ma fajne miejsce z orkami kolo cmentarza xD hehe Ale ja bym został przy venore ;) Dlacezgo? Bo spokojniejsze miasto. VENORE
|
przy venore są roty i trole a to jest dobre do skilowania, a ty zapewne juz jestes... ja tam wole Thais...B)
|
Mam pytanko.
Gdzie w Thais sa expowiska dla 14-20 Knight'ow Skille: 51/50 Mlvl: 1 EQ: 3x up |
@UP
Myślę, że dobrze ci pójdzie na ancient temple, rotwormy+orci do warriora i ghoule. Uważaj na zlurowanego fire devila. Najlepiej noś ze sobą kilka health potionów dla bezpieczeństwa. Jeśli chcesz, to idź na fibulę, kup klucz za 800gp (?) i exp. Masz tam rotwormy, carrion wormy, beholdery (w towarzystwie demon skeletonow, więc uwaga). Powodzenia!! |
Zrobiles ten temat żeby pochwalic swoim eq .. ?
Ja bym wybrał ab'dendriel na twym miejscu |
CHcesz się przenieść hahaha. LOL. Przecież to spam zobacz sobie na tibia pl jakie masz korzysci exp co i jak a potem sobie idz do Thaisu przeciez zawsze mozna wrocic OMG. :angry:
|
buasasasa
zamow sobie ekipe przeprowadzkową :baby: wbijaj 65/60 i na mt.sterum idz :cup:
|
UP:
Zalosne dziecko -.- Do autora: Moim zdaniem expowisk kolo Veno jest wiecej. Narazie to niemysl o Pohu ale tam sa cyce z czego exp jest... Cudo jak na twoj lvl :P Veno ogolem jest spokojne. Ja osobiscie zawsze wybieram Thais. Kwestia przyzwyczajenia :) Thais ma slabe expa tzn. Cyce, Ancient Temple (to akurat wporzo :P), orc camp itd. Ale tam jest zwykle masa ludzi. Veno masz Poh, outlaw camp, Bagna :P , DC... Moim zdaniem Veno |
Ja proponuje Carlin albo desert. Zakopiesz sie w piasku i nikt Cie nie znajdzie.
|
co to jest desert? nie pomylilo ci sie z otsami?
|
Ok wybrałem Venore.
Dzięki za pomoc. Temat można zamknąć. Ale to już inna postacią :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |