![]() |
Najliczniejszy Naród w Tibii czyli: Br?, Pl? or Swe?
Tak jak w tytule, czyli dyskusje na temat najliczniejszego narodu tibii.
Wiele osób mówi że to Polaków jest najwięcej, jednak na forum wiele osób pisze że polacy nie są najliczniejsi w Tibii. Więc kto? Br?, Pl? czy Swe? |
Na Guardi jest 8/10 polaków 1/10 to brazyle i 1/10 to Szwedy
|
Na forum.tibia.com najwiecej jest Szwedów, Australijczyków i innych narodów, których urzędowym/2 urzędowym językiem jest angielski ...
W samej grze, nikt ci nie powie, czy jest wiecej Polakow, czy Brazylijczykow, bo takich statystyk po prostu nie ma :o!? Mozna sie tylko domyslac, ze BR jest więcej, bo... maja liczniejszy naród |
|
Nastepny durnyyyyy temat
|
Najwięcej br, trochę mniej pl, dość dużo mniej swe i śladowe ilości innych narodów. Nie poparte żadnymi badaniami- ja to po prostu wiem.
|
na niemieckich serwerach przewazaja 2 narodowosci, na jadnych pl na drugich swe, na serwerach usa przewaza i to mocno narodowosc BR
@down zarejestrowales sie dzisiaj i skopiowales moj podpis i jeszcze do mnie sapiesz? |
Na niemieckich non-pvp ok. 90% ludu to polacy.
Na amerykańskich ok. 75%. A na reszcie zwykle przeważają br, czasami szwedzi. Praktycznie na wszystkich serverach są gracze innych narodowości, ale w b małej liczbie. (najczęściej hiszpanie) |
Gram na Neranie i tam praktycznie sami PL (co cieszy, że mało noobó i typowych trolli).
Za to jest trochę BR, którzy dokuczają ; [ Grałem na Furorze i tam nie spotkałem chyba żadnego obco krajowca XD |
Cytuj:
Ktoś tam pisał, że go wkurzają br na niemieckich serwerach. Ja się cieszę, że takowi są, bo przynajmniej jest z kim walczyć, zamiast szukać wrogów wśród rodaków. Ogólnie to w Tibii sprawa wygląda tak, że jest walka między br i pl, i (w zależności od serwera) do którejś ze stron dołączają się swe. W większości USA światów rządzą br, większości niemieckich rządzą pl i kilka niemieckich zajęli szwedzi. |
Najwięcej jest noob'ów ;) z Nooblandi :P
a tak na poważnie myśle, że jest mniej więcej wyrównanie ;P |
Mogłeś zrobić sondę.
|
Cytuj:
|
A po co jeszcze drazyc ten temat?
Cytuj:
others (10.4%) DEU (2.4%) NLD (2.5%) CAN (2.8%) ESP (5.5%) GBR (4.8%) MEX (6.9%) POL (10.1%) USA (19.2%) BRA (20.9%) SWE (14.5%) Koniec. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45. |