![]() |
[Skille] Knight
Mam pyt. mam 9 knighta i na czy mógłbym skillować ?
Jakieś konkretne potworki. |
Mysle ze na poczatku wystarcza Ci trolle, kup najlepiej dwarven shielda, wez slaba bron i skilluj na full defie, najlepiej do 30/30+. Potem to mozesz skillowac na dwarfach (zwyklych), rotwormach.
Pozdro |
Dzieki. Ale ja juz mam skile 42/41 (sword/shield) mam lvl 9 w tym momencie skiluje kifem na full defie na dwarfach i cos slabo idzie ostatno jak skilowalem innym charem szlo troszke szybciej eq poczatkowe (brass set)
|
Skille
Ey mam skille 60/60i lvl 10 czy jak bede3 mial lvl 15 czy skile beda szybciej szly ( Skiluje na dvarfach):confused:
|
Im wyższe skile tym dłuższy czas pomiędzy skokami ;)
Lvl wpływa jedynie tyle, że większe hity będą wchodzić, co oznacza częstsze padania potworka. Skillować możesz na dwarfach, minotaurach, summonowanym ghoulu, slimy odradzam - trzeba mieć niezłe eq i z 60 shiedlinga żeby nie zmieniać co 1,5h na nowego. |
Bardzo dziekuje wszstki za pomoc. Dzieki wam juz troszke wiecej wiem o skillach knighta :cup:.
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php...ystko+treningu
Tu masz poradnik o skill'owaniu. Według mnie bardzo przydatny dla każdego knight'a :) |
8-10 lvl trole 10-18 roty lub na nich zostajesz przy skilach 60/60 polecam slimy :cygaro: bo na rotach to potem kicha :faceoff:
|
Kolejny temat o tym samym. Rozumiem że użycie przycisk szukam dużo wysiłku kosztuje w dzisiejszych czasach .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:09. |