![]() |
W co najczęściej grasz?
Witam. Otóż jestem ciekawy, w co grają użytkownicy forum poza Tibią. Nie chodzi mi o konkretne nazwy, tylko gatunki. Jednak jak ktoś chce, oczywiście może pisać szczegółowe info. Ja bardzo lubię RPG (co mi tylko wpadnie w ręce to gram :p) oraz strzelanki (coś jak Call od Duty lub MoH). A Wy w co lubicie grać?
|
rpg-gothic,gothic 2 strzelanki-moh aa,moh aab,moh aas,call of duty,warrock
strategie-aoe 2,twierdza,rome total war , wyścigi-trackmania jak coś mi się jeszcze przypomni to zedytuje. ;dd |
MMORPG - World of Warcraft (chwilowy retired ;d)
FPP - Stalker (ktory to juz raz go przechodze? xd) Old Gamez - Cannon Fodder, Ufo 1, Doom 1 i 2 z dodatkami, Eye of Beholder, Daggerfall Narazie te gierki kroje jak mam czas :) |
MMORPG-Tibia
Eeee, to już nie wiem jaki gatunek-Toribash Symulator-GTA:SA FPS 2D-Facewound |
MMO(rpg?) -Tibia
FPS - Black Wyscigi- Forza motorsport Przygodówki - Dreamfall, Broken sword 3 Horrory (heh) - Silent Hill 2 Po zaczynałem grać i nie mogę sie teraz zdecydować co skończyć wiec gram wszystko po kolei xd |
Mmorpg - silkroad online
Rpg - gothic, gothic 2 nk, gothic 3, i ogólnie wszystkie "dobre" rpgi, btw. w rpgach bardziej liczy się dla mnie klimat;) w inne gatunki gier raczej nie gram |
RPG - all części Gothica <moja best game ;] >
MMOrpg - Tibia Sportowe : Skoki Narciarskie 2002-2006 Strategiczne - Heroes of Might and Magic 1-3 Wyścigi - Colin MCrae 4-Dirt |
Strategie - SW EaW, LotR Bitwa o Śródziemie,
RPG - KotOR-y, Mass Effect, Gothici wszystkie, Morrowind, (gdzie jest opcja w sądzie RPG???) ...i lubię serie GTA, ale niie wiem do, którego "działu" ją przydzielić :p (3 to moja najlepsza gra) |
RPG - mafia, gothic, morrowind,
Sportowe - fify, nhl, skoki, Wyścigi - F1 Gp, RBR, NFS |
Cytuj:
na kompie to w AoEIII i UTIII ;) |
Cytuj:
@TOPIC FPS: Half-Life, Hitmany, CoDy, OFP. RPG: Wszystkie ze stajni Bioware/Black Isle. Strategie: Combat Mission. MMORPG: Tibia, Guild Wars. |
Wolfenstein:Enemy Territory
Tibia Tylko te 2 xD |
MMORPG - WoW, Lineage 2
RTS - Warcraft 3 FPP - SW: Republic Commando, CS jRPG - Final Fantasy, różne części, zależy od humoru XD |
FPS- Half Life (wszystkie części), Star War: Republic Commando
Strategie- Warhammer 40k Dawn of War + WA + DC + SS |
MMORPG i FPS.
|
RPG - all Gothic,
Strzelanki - War Rock, Cs, Wolfenstain: Enemy Territory, COD, MoH MMORPG - Runescape, Silkroad, Tibia Strategie - Faraon, Twierdza, Na*******anki - wszystkie GTA |
MMORPG: World of Warcraft
RPG: Wiedźmin Strategia: Warcraft 3, Warcraft 2, Starcraft... |
GRID, CoD2/4, seria NFS, CS 1.6/1.7
|
Cytuj:
jRPG: Puzzle Quest Ścigałka: Race Driver GRID CORPG (heh): Guild Wars |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19. |